آتی کاوان پارس طرز تهیه نان کراکر نمکی با جعفری - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، نان کراکر نمکی با جعفری از مجموعه دستورغذایی هایی است که بخش آشپزی سایت ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده نموده است.

طرز تهیه نان کراکر نمکی با جعفری

  • زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پختن: ۲۰ دقیقه
  • ملیت: غذای فرنگی
  • مناسب برای: ۴ نفر
  • ۲ پیمانه: روغن
  • ۷۵۰ گرم: آرد
  • ۳۰۰ گرم: پنیر
  • ۴ عدد: تخم مرغ
  • ۵۰ گرم: شکر
  • ۲۰ گرم: نمک
  • ۲۰ گرم: بهبود دهنده
  • ۲ قاشق مرباخوری: بیکینگ پودر
  • به میزان لازم: جعفری

طرز تهیه نان کراکر نمکی با جعفری

  1. روغن، آرد و تخم مرغ را خوب با هم زن هم بزنید و جعفری ریز خرد گردیده را نیز به آن اضافه کنید. در حالی که هم میزنید کم کم مابقی مواد که شامل نمک، بهبود دهنده و شکر هست را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید با مخلوط کردن مواد به خمیر یکدستی خواهید رسید.
  2. به خمیر یکدست و لطیف دلخواهتان که رسیدید بگذارید حتما خمیرتان به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. در این فاصله فر خود را گرم کنید و سینی که می خواهید در آن خمیر را بریزید چرب کنید.
  3. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از استراحت خمیر، آن را با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با قالب های بیضی کوچک خمیرتان را قالب بزنید و با برس رویش زرده تخم مرغ بمالید و در نهایت رویش مقداری کنجد بپاشید و در سینی فر چرب گردیده بگذارید تا در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

خواص و فواید نان کراکر نمکی با جعفری

در نان کراکر نمکی با جعفری، غلات به عنوان تأمین کننده انرژی، دارای قسمتی از پروتئین ها و برخی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند اما معین گردیده مصرف نان هایی که آرد آنها به خوبی تخمیر نگردیده است به دلیل وجود ماده ای به نام فیتات در پوسته غلات مانع از جذب مواد معدنی به خصوص روی و کوتاهی قد می گردد. توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل می گردد.جعفری تقویت کننده معده و روده و کبد، هضم کننده غذا، باز کننده انسداد کبد و طحال، گرم کننده کلیه و مثانه، چاق کننده بدن می باشد.

نان ها جزو مواد گرم و تر می باشند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 273 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.