آتی کاوان پارس طرز تهیه نیمرو در فلفل دلمه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، صبحانه یکی از وعده های اصلی و مهم هست که هیچ وقت نباید نادیده گرفته بشه. گاهی پیش میاد که از خوردن صبحانه های همیشگی و تکراری خسته میشید و دلتون کمی تنوع میخواد. مخصوصا روزهای تعطیل آدم ها بیشتر به صبحونشون اهمیت میدن و برای تهیه اون وقت بیشتری رو صرف میکنند. در این مطلب هم طرز تهیه یک نیمرو ساده و متنوع رو براتون گذاشتم که میتونید اون رو برای صبحانه یا شام تهیه نموده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه نیمرو در فلفل دلمه

  • فلفل دلمه ۲ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • سس گوشت در صورت تمایل نصف پیمانه
  • مقداری پیازچه خرد گردیده برای تزیین
  • پنیر پیتزا
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل سیاه

مراحل تهیه نیمرو در فلفل دلمه

فر رو روشن نموده و درجه حرارت اون رو روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. فلفل دلمه ها رو از بالا به دو نیم تقسیم کنید. به یاری یک چاقو دانه های داخل فلفل رو بیرون بیارید.

فلفل ها رو از سمتی که برش زدید داخل یک ظرف گذاشته و روی اونها رو با برس روغن زیتون بمالید. ظرف رو به مدت حدودا ۱۵ دقیقه داخل فر بذارید تا فلفل ها کمی پخته بشن. اگه دلتون بخواد نیمروی طعم دار تری داشته باشید میتونید داخل روغن زیتون کمی سیر رنده گردیده یا ریحون هم بریزید.

حالا فلفل ها رو از فر خارج نموده، داخل اونها رو با دو قاشق سس گوشت یا سوسیس خورد گردیده و یا سویا پخته گردیده پر کنید. مقدار خیلی کمی پنیر روی اونها ریخته و با قاشق سطح مواد رو فشرده کنید. یک تخم مرغ داخل هر فلفل شکسته و بعد کمی نمک و فلفل روی اونها بپاشید. روی ظرف رو با فویل بپوشونید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه اونها رو داخل فر بپزید.

وقتی که نیمروها رو از فر خارج میکنید باید سفیده کاملا پخته و زرده عسلی باشه. اگه دوست داشتید میتونید کمی بیشتر اونها رو بپزید. بعد کمی پیازچه خورد گردیده روی اونها بریزید و نوش جان کنید.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 91 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.