آتی کاوان پارس طرز تهیه پاستا پستو با میگو طعم دار شده با سیر - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، غذاهای دریایی حرف ندارند به شرط این که با چاشنی های خوب و مناسب طعم دار شوند. البته بعضی از افراد هستند که ماهی و میگو را بدون اضافه کردن هیچ چاشنی و طعم اضافی ای دوست دارند. اما برای کسانی که غذاهای دریایی سخت می خورند، مزه دار کردن راه خوبی است. پیشنهاد می کنیم پاستا پستو با میگو را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه پاستا پستو با میگو

  • یک چهارم فنجان دانه تخم آفتاب گردان
  • ۲ حبه سیر
  • ۳ فنجان آروگولا
  • سه چهارم فنجان روغن زیتون
  • ۲ قاشق چای خوری آبلیمو ترش تازه
  • دو سوم فنجان پنیر رومانو کاله
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۵۰۰ گرم پاستای رشته ای

مواد لازم برای طبخ میگو

  • ۵۰۰ گرم میگو
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چای خوری پودر سیر
  • نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا پستو با میگو

داخل یک مخلوط کن برقی، دانه های آفتاب گردان و ۱ حبه سیر را خوب با هم مخلوط کنید. سپس ۳ فنجان آروگولا را اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید. روغن زیتون را هم اضافه نموده و مخلوط کنید تا مایه سس کاملا یکدست گردد. مخلوط کن را خاموش کنید. سپس آب لیمو و پنیر رومانو رنده گردیده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

یک قابلمه بردارید، داخل آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد، پاستای رشته ای را اضافه کنید. بعد از حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه، وقتی که رشته ها نرم شدند، آن ها را آبکش کنید.

هر دو طرف میگو را با ۱ حبه سیر باقی مانده، پودر سیر، نمک و فلفل و مقداری روغن زیتون داخل یک تابه سرخ کنید تا کاملا صورتی و ترد گردد.

داخل یک کاسه بزرگ، پاستا های رشته ای را با سس پستو مخلوط کنید. سپس داخل یک ظرف مناسب بریزید. میگو ها را هم روی پاستا بچینید. در آخر مابقی پنیر و برگ های آروگولا را روی پاستا بریزید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 415 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.