آتی کاوان پارس طرز تهیه پاستا پنیری داخل فر - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، طرفدار پاستا هستین؟؟؟ طرفدار غذاهایی که داخل فر درست میشن و روی سطحشون پر پنیر برشته است چطور؟؟ اگه جوابتون به هر دو تا سوال بله است، پس بهتون پیشنهاد میکنم اصلا دستور غذایی که در این مطلب میخوام بهتون بگم رو از دست ندین که عاشقش میشین. این غذا یه پاستا پنیری که داخل فر تهیه میشه و یه لایه پنیر موزرلا طلایی گردیده روش داره که طعم و مزه اش هم حرف نداره، پس فرصتو از دست ندین و حتما تهیه اش کنین.

مواد لازم برای تهیه پاستا پنیری داخل فر

  • ۱ عدد سینه مرغ پخته گردیده طعم دار
  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • ۲۰۰ گرم ماکارونی
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه سس بشامل
  • ۱ پیمانه پنیر پیتزا رنده گردیده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه پاستای پنیری در فر

برای تهیه این پاستای لذیذ ابتدا باید قارچ ها رو حلقه ای ببرین و بعد داخل ماهیتابه با مقدار خیلی کمی کره و نمک تفت بدین تا آبشون رو بکشن و بپزن.

حالا باید سینه مرغ پخته و طعم دار رو خرد کنین.

در نهایت باید تمام مواد بجز پنیر پیتزارو داخل یه کاسه بریزین.

اون هارو خوب با هم مخلوط کنین.

مخلوط نهایی رو داخل ظرف نشکن مخصوص فر بریزین و سطحش رو صاف کنین.

روی سطح مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونین.

در نهایت ظرف رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برای مدت نیم ساعت پاستا بپزه و پنیر روش هم آب بشه در ۵ دقیقه نهایی میتونین گریل رو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 393 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.