آتی کاوان پارس طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی و پنیر - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، من خیلی هوادار غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستم البته خیلی ها هم هستن که غذاهای گیاهی رو زیاد دوست ندارن اما من فکر میکنم که انواع پاستاهای بدون گوشت از این قاعده مستثنی است و همه چه غذاهای گیاهی رو بپسندن چه نه پاستای بدون گوشت رو دوست دارن چون پاستاها به خاطر سس های خوشمزه و معمولا پنیری که توشون به کار رفته همه رو جذب میکنن حالا چه گوشت داشته باشن و چه نه … در این مطلب هم طرز تهیه یه پاستا رو براتون میذارم که با سس گوجه فرنگی درست گردیده و فوق العاده خوشمزه است امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین …

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سس پنیری

  • ۳۰۰ گرم پاستا به شکل دلخواه
  • ۱/۴ پیمانه آرد گندم
  • ۲ پیمانه شیر
  • ۱/۴ پیمانه کره
  • ۲ و ۱/۲ پیمانه پنیر چدار
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه سس گوجه مخصوص پاستا
  • ۱/۳ پیمانه پنیر پارمزان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه ماکارونی با سس پنیر

برای تهیه این پاستای خوشمزه ابتدا به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و بعد کمی روغن و نمک هم بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا جوش بیاد حالا پاستارو بهش اضافه نموده و اجازه میدیم تا نرم بشن گاهی همشون بزنین تا به هم نچسبن. دقت کنین چون قرار نیست که پاستاها بعدا دم بکشن بذارین تا به اندازه کافی نرم بشن.

روغن به نچسبیدن پاستا به هم یاری میکنه.

تا پاستا آماده آبکش کردن میشه، کره رو داخل یه ماهیتابه میریزیم تا آب بشه و بعد آرد رو بهش اضافه میکنیم.

حالا آرد و کره رو روی حرارت متوسط تفت میدیم تا آرد از خامی در بیاد حدود ۳ الی ۴ دقیقه کافیه.

بعد شیر رو کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه نموده و به طور مداوم برای حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه و قوام بیاد.

حالا نوبت به اضافه کردن ۲ پیمانه از پنیر چداره. وقتی پنیر رو هم اضافه کردیم مخلوط رو به صورت مداوم هم میزنیم تا کاملا داخل مواد آب بشه.

بعد نمک و فلفل رو هم اضافه نموده و مواد رو مخلوط میکنیم.

حالا سس پنیری حاضره و فقط کافیه پاستاهایی که آبکش کردیم رو بهش اضافه کنیم.

مخلوط پاستارو هم میزنیم تا کاملا و به صورت یکنواخت به سس آغشته بشن.

حالا کف یک ظرف نشکن رو چرب میکنیم و نصف مخلوط پاستا رو داخلش پخش میکنیم.

بعد نصف سس گوجه رو هم روی پاستا پخش میکنیم.

بعد مجددا مابقی پاستا و مابقی سس رو میریزیم.

حالا ۱/۲ پیمانه باقیمانده از پنیر چدار و پنیر پارمزانی که داشتیم رو روی مواد پخش میکیم و پاستارو برای مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم تا بپزه. برای ۵ دقیقه نهایی هم گریل رو روشن میکنیم تا پنیر طلایی بشه.

حالا پاستای خوشمزه ما حاضره … نوش جان

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 81 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.