آتی کاوان پارس طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب طرز تهیه پاناکوتا با سس خرمالو رو براتون میذارم. میتونین اینجا هم طرز تهیه پانوکوتا با انار رو ببینین این دو مدل پاناکوتا در مقدار مواد اولیه بیس پاناکوتا با هم کمی تفاوت دارن، پاناکوتا این دستور خامه بیشتری داره و ژلاتین کمتر به همین دلیل بافت لطیف تری داره و به زمان بیشتری برای بستن نیاز داره و پرکالری تره، پاناکوتای انار خامه کمتری داره و ژلاتین بیشتر به خاطر همین بافتش ژله ای تره و سریع تر خودش رو میگیره و کم کالری تره … شما میتونین بر طبق سلیقه تون هر بیسی رو که میپسندین انتخاب کنین.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با سس خرمالو

  • ۲ پیمانه خامه صبحانه
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱/۴ پیمانه آب
  • ۳/۴ پیمانه شکر
  • ۱۰ گرم پودر ژلاتین
  • نوک قاشق چایخوری پودر وانیل
  • ۲ عدد خرمالو
  • ۱ قاشق غذاخوری سرخالی پودر قند
  • ۱ قاشق غذاخوری سرخالی آب لیموترش تازه

مراحل تهیه پاناکوتا با سس خرمالو

برای تهیه این پاناکوتا لطیف و خوشمزه ابتدا باید آبی که داریم رو داخل یه کاسه ریخته و بعد ژلاتین رو روی سطح آب بپاشین و بذارین یه چند دقیقه ای بمونه تا ژلاتین کاملا آب رو به خودش بکشه.

حالا داخل یه قابلمه آب بریزین و وقتی آب داغ شد کاسه ژلاتین رو داخل آب بذارین و گاهی هم بزنین تا با گرمای آب ژلاتین کاملا آب بشه و یه محلول شفاف بدست بیاد.

ژلاتین آب گردیده رو کنار بذارین و بعد داخل یه قابلمه دیگه روی حرارت ملایم خامه و شیر رو بریزین و با یه همزن دستی خوب با هم مخلوطشون کنین.

حالا شکر رو اضافه کنین و باز مواد رو هم بزنین تا شکر کاملا داخل مخلوطتون حل بشه دقت کنین که مخلوط نباید اصلا به جوش بیاد پس حرارت باید خیلی خیلی کم باشه.

وقتی شکر حل شد وانیل رو هم اضافه نموده و بعد مخلوط ژلاتین آب گردیده رو هم بریزین و خوب هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه. باز هم دقت کنین مخلوط نباید به جوش بیاد. حالا مایه پاناکوتا حاضره پس از روی حرارت برش دارین.

مخلوط رو داخل ظرف های سروتون بریزین و برای حدود ۶ ساعت داخل یخچال بذارین تا خوب خودش رو بگیره.

بعد از سفت شدن پاناکوتا نوبت به آماده کردن سسه، پس گوشت خرمالو رو از پوستش جدا کنین و داخل غذاساز بریزین پودر قند رو هم اضافه کنین و آبلیمو رو هم همینطور.

چند پالس بزنین تا سس پوره مانند خرمالو آماده بشه. مقدار شکر و مقدار آبلیمو و اینکه اصلا آبلیمویی اضافه کنین یا نه کاملا سلیقه ای.

حالا میتونین سس خرمالو رو روی پاناکوتایی که خودش رو گرفته بریزین و میل کنین … نوش جون

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 408 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.