آتی کاوان پارس طرز تهیه پای نارگیل خامه ای - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پای نارگیل خامه ای از آن دسر های خوشمزه است که بعدازظهرهای پاییزی تان را با یک فنجان چای خواهد ساخت. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پای نارگیل خامه ای

  • یک چهارم لیوان آرد
  • یک دوم لیوان شکر
  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • سه چهارم لیوان شیر نارگیل
  • سه چهارم لیوان شیر پرچرب کاله
  • سه چهارم قاشق چای خوری پودر نارگیل
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر نارگیل

مواد لازم برای روی پای

  • دو سوم لیوان شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • یک چهارم لیوان آب
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل

طرز تهیه پای نارگیل خامه ای

ابتدا آرد و شکر و نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

شیر و شیر نارگیل را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت گاز قرار دهید تا حباب هایی بر روی دیوارهٔ ظرف ظاهر گردد(شیر را نجوشانید). سپس این ترکیب شیر را کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مواد را داخل تابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

پس از آن مواد را از روی حرارت بردارید و در داخل ظرف پر از یخ بریزید تا به دمای اتاق برسد.

مواد را از داخل ظرف یخ خارج کنید و نارگیل و وانیل را به آن اضافه کنید.

مواد را داخل ظرف مورد نظرمان بریزید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت آن را کنار بگذارید.

برای تهیه مواد روی پای مراحل زیر را انجام دهید

سفیده تخم مرغ را درون یک ظرف بزرگ بریزید. آن را با همزن هم بزنید تا به رنگ سفید درآید.

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. وقتی تبدیل به شربت شد آن را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. مواد را به حدی هم بزنید که سفت گردد.

این مواد را روی پای سرد گردیده بریزید و سپس روی آن پودر نارگیل بپاشید.

پای نارگیل را داخل فر قرار دهید و فقط قسمت بالای فر را روشن کنید تا روی آن سرخ گردد. این کار را برای ۱ تا ۲ دقیقه انجام دهید تا روی آن قهوه ای گردد. سپس بلافاصله سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 341 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.