آتی کاوان پارس طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پوره سیب زمینی یک غذای خوشمزه و در عین حال ساده است که می توانید در منزل آن را تهیه کنید. این غذا هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان میان وعده یا در کنار غذاهای اصلی سرو می گردد. مثلا می توانید غذای اصلی را با پوره سیب زمینی تزیین کنید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر را به شما آموزش دهیم. طعم سیب زمینی کنار سیر معرکه است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با سیر

  • ۱۰ عدد سیب زمینی
  • ۸ حبه سیر
  • حدود ۲۰۰ گرم خامه ترش
  • ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای ویلی (خرید از دیجی کالا)
  • نصف لیوان کره پاستوریزه کاله
  • مواد لازم برای تزیین (اختیاری)
  • پیازچه خرد گردیده
  • مقداری پاپریکا

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر

هر کدام از سیب زمینی ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آن ها را پوست نکنید. سپس در ظرف بزرگی از آب بریزید و نمک به آن اضافه کنید.

۸ حبه سیر را به مواد اضافه کنید، بگذارید بر روی حرارت بجوشند.

وقتی که سیب زمینی ها ترد و نرم شدند، آن ها را در ظرفی بریزید. سپس خامه ترش، کره و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید.

به وسیله یک گوشتکوب، سیب زمینی ها را له کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

مواد را در ظرفی بریزید که می توانید آن را داخل فر قرار دهید. چاشنی های مورد نظر خود را مثل فلفل پاپریکا به آن اضافه کنید. دو حبه سیر را هم رنده نموده و به پوره اضافه کنید.

پوره را داخل فر قرار دهید. فر را روی دمای ۳۲۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا روی پوره حالت طلایی رنگ گردد. اگر مایل هستید، می توانید از مفداری پنیر پیتزا روی پوره بهره ببرید.

بعد از ۱۵ قیقه پوره سیب زمینی با سیر آماده است. نوش جان!

  • زمان آماده شدن: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت غذا: ۳۵ دقیقه

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 351 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.