آتی کاوان پارس طرز تهیه پوره سیب زمینی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پوره سیب زمینی از ان جمله خوراکی های خوشمزه است که میتواند در کنار غذا های مختلف سرو گردد.

طرز تهیه پوره سیب زمینی

  • زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
  • زمان پختن: ۳۰ دقیقه
  • درجه دشواری: آسان
  • مناسب برای: ۶ نفر
  • ۳ کیلوگرم : سیب زمینی
  • ۴ قاشق غذاخوری : کره
  • ۳ قاشق غذاخوری : سس سویا
  • ۱۰۰ گرم : جعفری

طرز تهیه پوره سیب زمینی

سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و آنقدر آب روی آن بریزید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن حرارتش را کم نموده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بگذارید تا سیب زمینی ها کاملاً پخته شوند.

دستور پخت پوره سیب زمینی

  1. سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و آنقدر آب روی آن بریزید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن حرارتش را کم نموده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بگذارید تا سیب زمینی ها کاملاً پخته شوند.
  2. سیب زمینی های پخته را در کاسه ای ریخته و به همراه کره و سس سویا له کنید تا نرم گردد. سپس جعفری خرد گردیده را با آن مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

سلامتی پوره سیب زمینی

مصرف نکردن سیب زمینی در وعده های غذایی مختلف می تواند موجب بروز مشکلات عصبی و پرخاشگری گردد. سیب زمینی به علت دارابودن فیبر غذایی مناسب , در تنظیم عمل کرد دستگاه گوارش وجلوگیری از یبوست مفید است.سیب زمینی بدلیل داشتن مقدر ویتامین C ضد بیماری اسکوربیت است. سس سویا خنثی کننده سموم مواد غذایی است.جعفری قدرت ایمنی بدن را بالا می برد.بوی نامطبوع دهان را از بین می برد و در هضم غذا و دفع ضایعات موثر است.

خواص پوره سیب زمینی

همه مواد پوره سیب زمینی به جز کره گرم هستند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 533 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.