آتی کاوان پارس طرز تهیه پیتزا اسکرمبلد برای صبحانه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، لذت خوردن پیتزا در وعده صبحانه را تنها با نان پیتزای آماده پمینا می توانیم تجربه کنیم. چون در کوتاه ترین زمان می توانیم پیتزا درست کنیم! پیتزا اسکرمبلد یک پیشنهاد مقوی و خوشمزه است که صبح تان را زیباتر می نماید. با ما همراه باشید.

مواد مورد احتیاج برای تهیه پیتزا اسکرمبلد صبحانه

  • ۴ عدد خمیر پیتزای آماده پمینا (۱ بسته)
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۲۰ گرم کره
  • ۸ ورقه بیکن گوساله سولیکو سرخ شده
  • ۴ قاشق سوپ خوری سس کچاپ
  • ۱ قاشق چای خوری سس خردل
  • یک دوم قاشق چای خوری اوریگانو یا آویشن
  • ۱۰ عدد گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده)
  • ۱۵۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده
  • ۷۰ گرم پنیر چدار کاله رنده شده

طرز تهیه پیتزا اسکرمبلد

ابتدا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا از قبل گرم گردد.

یک تابه بردارید. کره را داخل ان با حرارت متوسط ذوب کنید. سپس تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید. آن ها را از طریق یک قاشق مرتب هم بزنید تا اسکرمبلد شوند. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید تا مزه دار شوند.

نان ها را از بسته بندی خارج کنید. از طریق یک قلموی آشپزی روی نان ها را مقداری سس خردل و سس کچاپ بزنید. مقداری فلفل هم روی نان بپاشید.

در ادامه پنیر چدار رنده شده را روی نان پخش کنید. تخم مرغ اسکرمبلد شده را اضافه کنید. پنیر پیتزای رنده را هم اضافه نموده و تمام قسمت پیتزا پخش کنید. (یک سانت از دور نان را خالی بگذارید.)

حالا بیکن گوساله سولیکو را از وسط تا کنید و به همان صورت دور تا دور نان پیتزا بچینید.

گوجه فرنگی های از وسط دو نیم شده را هم مابین بیکن ها قرار دهید. پودر اوریگانو و آویشن را روی پیتزا بپاشید و پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ها طلایی رنگ گردد و پیتزا کاملا پخته گردد.

پیتزای خوشمزه تان آماده است.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 360 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.