آتی کاوان پارس طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، بیماری سلیاک یک اختلال خودایمنی است که موجب می گردد بدن، گلوتن را به عنوان یک متجاوز خارجی ببیند. سلیاک بدترین شکل عدم تحمل گلوتن است. اما حساسیت به گلوتن فقط به بیماران سلیاکی خلاصه نمی گردد! در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه یک نوع پیتزای بدون گلوتن به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن

  • ۲ فنجان آرد بدون گلوتن
  • ۱ قاشق چای خوری مخمر خمیر بدون گلوتن
  • سه چهارم فنجان آب
  • یک ونیم قاشق چای خوری نمک
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای
  • روغن زیتون
  • ۱ حبه سیر
  • رب گوجه فرنگی بدون گلوتن
  • پنیر موزارلا کاله (خرید از دیجی کالا)
  • زیتون سیاه (حلقه ای خرد گردیده)

طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن

آب را داخل کاسه همزن ایستاده خود بریزید و مخمر را درون آب بریزید و تا زمانی که مخمر حل گردد هم بزنید.

همه آرد و نمک را به مخلوط آب و مخمر اضافه کنید. آن را با یک قاشق فلزی هم بزنید تا خمیر کش دار گردد.

خمیر را حدود ۵ دقیقه با دست آنقدر ورز دهید تا نرم گردد. سپس آن را به شکل توپ در آورید. خمیر باید به حالتی برسد که وقتی انگشت تان را در آن فرو می برید به حالت قبلی خودش برگردد. بین ۵ تا ۸ دقیقه این کار را ادامه دهید.

اگر خمیر به کاسه یا دست تان می چسبد یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید تا این چسبندگی از بین برود و راحت تر به کارتان ادامه دهید. حواستان باشد که خیلی آرد به آن اضافه نکنید.

اگر عجله دارید بیخیال پف کردن خمیر شوید و پیتزای خود را آماده کنید. در این حالت یک پیتزا با خمیر نازک و طعمی شبیه کراکر خواهید داشت.

اما اگر عجله ندارید بین یک تا یک ساعت ونیم به خمیر فرصت دهید تا پف کند. بنابراین کاسه را تمیز کنید تمام سطح آن را با مقدار کمی روغن چرب کنید و خمیر پیتزا را درون کاسه برگردانید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید. یک تا یک ساعت و نیم صبر کنید تا خمیر پیتزای تان پف کند.

سینه مرغ را خرد کنید و آن را با مقداری روغن و سیر خرد گردیده داخل تابه تفت دهید.

بعد از این که خمیر آماده شد، قالب مورد نظر را با مقداری روغن چرب کنید. خمیر را روی آن پهن کنید به طوری که یک سانتی متر از دیواره های قالب را خمیر بگیرد. مقداری رب گوجه روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید.

به ترتیب پنیر موزارلا، مرغ، فلفل دلمه ای خرد گردیده و زیتون را روی خمیر بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن را به شما آموزش دادیم. اما با گزینه های بی خاتمه سلینو، می توانید خیلی راحت تر بدون گلوتن زندگی کنید.

پیتزا مرغ بدون گلوتن سلینو به صورت منجمد و نیمه پخته عرضه می گردد. بنابراین قبل از مصرف به مدت ۱۰ دقیقه در خارج فریزر نگهداری کنید تا دمای محصول برای پخت مناسب گردد. سپس پیتزا را در طبقه میانی فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر روی محصول طلایی رنگ گردد.

با توجه به این که شما یک رژیم غذایی فاقد گلوتن را برحسب ضرورت یا انتخاب دنبال می کنید، کاله مجموعه متنوعی از طعم های مختلف را به شما پیشنهاد می نماید. پیتزا مارگاریتا و پیتزا گوشت از دیگر پیتزاهای بدون گلوتن سلینو است.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 280 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.