آتی کاوان پارس طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پیده یکی از انواع غذاهای نانی ترکیه ، یونان و بعضی کشورهای عربی است که نام های مختلفی دارد. در کشور های عربی پیده را به اسم لاه مجون می شناسند. مایه اصلی پیده می تواند، گوشت، مرغ، انواع سبزیجات، پنیر یا تخم مرغ باشد.در این جا ما قصد داریم تا طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو را به شما آموزش دهیم. سوجوک محصولی لوکس و منحصر به فرد با ۹۰ درصد گوشت گوساله است که برای تهیه انواع صبحانه، ساندویچ و پیتزا مناسب است.

مواد لازم برای پیده سوجوک سولیکو

  • یک دوم بسته سوجوک سولیکو
  • پنیر پیتزا
  • مواد لازم برای خمیر پیده
  • ۳ لیوان آرد سفید
  • ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • یک لیوان آب ولرم یا یک استکان شیر کم چرب کاله
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • کره به میزان لازم

طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو

ابتدا یک کاسه بردارید و خمیر مایه را با آب ولرم و نمک ترکیب کنید. سپس آرد را اضافه نموده و به خوبی مواد را ورز دهید. سطح خمیر را با یک پارچه پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر پف نموده و به عمل آید.

پس از این مدت، سطح یک سینی نچسب مقداری آرد بپاشید و خمیر را به کمک وردنه پهن کنید. سپس آن را با ضخامت حدود نیم سانتی متر به شکل بیضی درآورید و لبه های خمیر را به سمت بالا فرم دهید.

حالا سوجوک سولیکو را سطح خمیر بچینید. در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ یا ورقه های گوجه فرنگی اضافه کنید. لبه های خمیر را با کره چرب کنید.

سطح سینی فر آرد پاشیده و پیده را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از ۳۰ دقیقه پیده ها آماده اند. آن را از ظرف فر خارج نموده و داخل ظرف مناسب سرو کنید.

برای تهیه این غذا می توانید از هر موادی که مایل هستید، بهره ببرید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 146 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.