به گزارش آتی کاوان پارس، چیز کیک شیرینی خوشمزه و پرمایه ای است که معمولا برای تهیه آن از پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای استفاده می شود. پنیری که برای تهیه چیز کیک مرمری در نظر گرفتیم، پنیر شکلاتی و ساده لبنه است. اسم مرمری هم به خاطر حالت ابر و بادی شدن دو پنیر است که ظاهر کیک را بسیار جذاب می کند. با طرز تهیه چیز کیک مرمری با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک مرمری
- ۲ پیمانه بیسکویت شکلاتی کرمدار پودر شده
- ۳ قاشق سوپ خوری کره ذوب شده
- ۶۰۰ گرم پنیر لبنه شکلاتی
- ۲۰۰ گرم پنیر لبنه ساده
- ۱ پیمانه شکر
- یک دوم قاشق چای خوری وانیل
- ۲۰۰ گرم خامه ترش
- ۴ عدد تخم مرغ
طرز تهیه چیز کیک مرمری
ابتدا فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
داخل یک ظرف بیسکویت کرم دار و کره را با هم مخلوط کنید. قالب مستطیلی شکل به ابعاد ۳۲×۲۳ سانتی متر را با آلومینیوم پخش کنید. مایه بیسکویت را به طور یکنواخت داخل قالب پخش و فشرده کنید.
پنیر لبنه ساده، یک چهارم پیمانه از شکر، یک هشتم قاشق چای خوری وانیل و یک عدد تخم مرغ و ۵۰ گرم خامه ترش را با هم مخلوط و آماده کنار بگذارید.
پنیر لبنه شکلاتی، باقیمانده شکر و وانیل و خامه ترش را با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید روی مایه بیسکویت بریزید. مایه لبنه ساده را با قاشق در نقاط مختلفی از سینی بریزید و با کمک سیخ چوبی به آن شکل ابر و باد بدهید.
سینی را داخل فر حدود ۴۰ دقیقه بپزید. سپس اجازه دهید داخل فر خاموش به آرامی خنک شود. سپس به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت کیک را به کمک فویل آلومینیوم از قالب خارج و به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید. برای تزیین چیز کیک، می توانید از انواع
مغز ها، میوه ها، پودر شکلات یا تکه های خرد شده شکلات استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله