آتی کاوان پارس طرز تهیه چیز کیک نیویورکی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، چیز کیک، یکی از دسر های پرطرفداری است که در طعم ها و مدل های مختلف به شما آموزش دادیم. این بار با طرز تهیه چیز کیک نیویورکی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نیویورکی

  • ۲۰۰ گرم بیسکویت پتی بور
  • ۱۵۰گرم کره
  • ۱ قاشق غذاخوری آب پرتغال
  • ۵۰۰ گرم
  • ۱۳۰ گرم خامه
  • ۱۵۰ گرم شکر
  • ۲ عدد تخم مرغ کامل
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • وانیل مقداری
  • ۲۰۰ گرم توت فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر
  • ۱۰۰ گرم از انواع توت و بلوبری (شاه توت، تمشک…)

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

بیسکویت ها را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که کاملا خرد و یکدست شوند، آن ها را مخلوط کنید.

کره را ذوب کنید. به بیسکویت ها اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا بافت بیسکویتی نرمی به دست آید.

سپس آب پرتقال را به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب کمربندی بریزید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

تخم مرغ، شکر، وانیل و آبلیمو را داخل یک کاسه با هم مخلوط نمایید. پنیر خامه ای ویلی و خامه را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.

مخلوط به دست آمده را روی بیس بیسکویتی آماده شده بریزید و به مدت یک ساعت در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.

برای تهیه سس، توت فرنگی ها را خرد نموده و با شکر مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم و به مدت ۵ دقیقه مواد را هم بزنید تا توت فرنگی ها نرم گردد. سس را از روی حرارت بردارید و توت فرنگی ها را با قاشق له کنید تا ترکیب غلظی به دست آید.

حالا چیز کیک را از فر خارج کنیئ و به مدت ۵ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و خودش را بگیرد. سپس از سس و میوه ها برای تزیین روی کیک استفاده نمایید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 383 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.