آتی کاوان پارس طرز تهیه چیکن رولاد - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگر برای یک مناسبت خاص، می خواهید غذایی خوش طعم را تهیه کنید و زمان کافی برای ماندن در آشپزخانه را هم ندارید، به شما تهیه چیکن رولاد را پیشنهاد می کنیم. غذایی با ظاهر دلپذیر که از ترکیب سینه مرغ و طعم دهنده هایی مثل سس گودا و سیر تهیه می گردد و از لحظه آغاز به کار تا زمان سرو شدن، تنها ۴۵ دقیقه از شما وقت می گیرد.

مواد لازم چیکن رولاد

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
  • ژامبون گوشت: ۳ تا ۴ ورق
  • مارچوبه پخته شده: ۸ عدد
  • دیپ چدار: ۴ قاشق سوپخوری
  • نمک وفلفل: به مقدار لازم
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • کره ذوب شده: ۲ قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش تازه: ۱ قاشق سوپخوری
  • سس گودا: طبق دستور داده شده

طرز تهیه چیکن رولاد

یک پیمانه دیپ چدار را گرم کنید، سپس یک چهارم پیمانه دلستر ساده (ماءالشعیر مالت)، یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر و ۴ قاشق سوپخوری جعفری را به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

مواد مخلوط شده را با مقداری فلفل سیاه مزه دار کنید و از روی حرارت بردارید.

سینه مرغ را روی تخته گوشت قرار دهید و با چاقو از قطر برش بزنید تا به دو لایه مساوی تقسیم و گوشت سینه نازک گردد. قسمتهای ضخیم تر را با بیفتک کوب به آرامی بکوبی تا قطر آن در تمام قسمتها یکسان گردد.

سیر، کره ذوب شده، آب لیموترش و جعفری را باهم مخلوط کنید و قطعات مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار و سپس از مخلوطی که تهیه نموده بودید را روی آنها بمالید.

روی هر یک از قطعات مرغ یک ورق ژامبون گوشت قرار دهید و یک تا ۲ قاشق چایخوری دیپ چدار و دو عدد مارچوبه وسط آن قرار دهید.

گوشت را رول نموده و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید.

تابه گریل را روی حرارت ملایم گرم کنید و رولها را روی آن بچینید از هر طرف خوب زیر و رو کنید تا طلایی شوند. برای مغز پخت شدن غذایتان، پخت را ده دقیقه دیگر در فر داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه ادامه دهید و سپس به همراه مخلفات دلخواه و دیپ چدار سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 339 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.