به گزارش آتی کاوان پارس، اگر برای یک مناسبت خاص، می خواهید غذایی خوش طعم را تهیه کنید و زمان کافی برای ماندن در آشپزخانه را هم ندارید، به شما تهیه چیکن رولاد را پیشنهاد می کنیم. غذایی با ظاهر دلپذیر که از ترکیب سینه مرغ و طعم دهنده هایی مثل سس گودا و سیر تهیه می گردد و از لحظه آغاز به کار تا زمان سرو شدن، تنها ۴۵ دقیقه از شما وقت می گیرد.
مواد لازم چیکن رولاد
- سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
- ژامبون گوشت: ۳ تا ۴ ورق
- مارچوبه پخته شده: ۸ عدد
- دیپ چدار: ۴ قاشق سوپخوری
- نمک وفلفل: به مقدار لازم
- سیر له شده: ۲ حبه
- کره ذوب شده: ۲ قاشق سوپخوری
- آب لیموترش تازه: ۱ قاشق سوپخوری
- سس گودا: طبق دستور داده شده
طرز تهیه چیکن رولاد
یک پیمانه دیپ چدار را گرم کنید، سپس یک چهارم پیمانه دلستر ساده (ماءالشعیر مالت)، یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر و ۴ قاشق سوپخوری جعفری را به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
مواد مخلوط شده را با مقداری فلفل سیاه مزه دار کنید و از روی حرارت بردارید.
سینه مرغ را روی تخته گوشت قرار دهید و با چاقو از قطر برش بزنید تا به دو لایه مساوی تقسیم و گوشت سینه نازک گردد. قسمتهای ضخیم تر را با بیفتک کوب به آرامی بکوبی تا قطر آن در تمام قسمتها یکسان گردد.
سیر، کره ذوب شده، آب لیموترش و جعفری را باهم مخلوط کنید و قطعات مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار و سپس از مخلوطی که تهیه نموده بودید را روی آنها بمالید.
روی هر یک از قطعات مرغ یک ورق ژامبون گوشت قرار دهید و یک تا ۲ قاشق چایخوری دیپ چدار و دو عدد مارچوبه وسط آن قرار دهید.
گوشت را رول نموده و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید.
تابه گریل را روی حرارت ملایم گرم کنید و رولها را روی آن بچینید از هر طرف خوب زیر و رو کنید تا طلایی شوند. برای مغز پخت شدن غذایتان، پخت را ده دقیقه دیگر در فر داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه ادامه دهید و سپس به همراه مخلفات دلخواه و دیپ چدار سرو کنید.
منبع: کتاب کاله