آتی کاوان پارس طرز تهیه چیکن پاستا سوفله - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، امروز می توانید به غذایتان ترکیبی از پنیر سرشار از کلسیم و قارچی که ویتامین دی را در خود جا داده را اضافه کنید. چیکن پاستا سوفله که با سیر و تره فرنگی طعم دار شده است و پروتئین کم چربی مثل سینه مرغ را در خود دارد، غذایی کامل است که از پس تامین بخشی از انرژی، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی مورد احتیاج روزانه شما برمی آید.

مواد لازم چیکن پاستا سوفله

  • پاستا شکل دار: ۴۰۰ گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • تره فرنگی حلقه ای خرد شده: ۳ ساقه
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • قارچ ورقه ای خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • آرد: ۳ قاشق سوپخوری
  • شیر گرم: ۲ پیمانه
  • عصاره مرغ: ۱ پیمانه
  • خامه: ۲ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)
  • پنیر ورقه ای چدار: ۶ ورق

طرز تهیه چیکن پاستا سوفله

پاستا را در قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و نمک بپزید تا نرم گردد و سپس آبکش کنید.

برای تهیه چیکن پاستا سوفله سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار و در تابه ای همراه کره یا روغن تفت دهید تا طلایی گردد؛ سپس از تابه خارج کنید.

قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای خرد نموده و به همراه سیر به تابه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه و تفت دهید تا آب آن کشیده گردد.

آرد را روی مواد به صورت یکنواخت بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. شیر را به تدریج به تابه اضافه و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نگردد.

عصاره مرغ را به مواد اضافه و اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی بجوشند تا مایع کمی غلیظ شوند. در صورت تمایل خامه را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.

پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه و مواد را زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته گردد.

گراتن را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را با پنیرورقه ای چدار بپوشانید و داخل فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر روی گراتن طلایی گردد و سپس سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 335 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.