آتی کاوان پارس طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، یک بشقاب پاستا با کربوهیدرات فراوانی که دارد، می تواند بخشی از انرژی روزانه شما را تامین کند. اما انرژی دریافت با غذاهای کربوهیدراتی و بدون مصرف پروتئین، باعث ضعف عضلات و در نهایت روز به روز کم توان تر شدن شما می گردد. پیشنهاد ما این است که در کنار بشقاب پاستا، مقداری چیکن پیکاتا که با سس لیمو طعم دار شده را هم میل کنید و کمی پروتئین و چربی به بدنتان برسانید.

مواد لازم چیکن پیکاتا با سس لیمویی

  • سینه مرغ بی پوست و استخوان: ۴ عدد
  • آرد: ۷۵ گرم
  • پودر پارمسان: ۶۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش تازه: ۱ عدد
  • رنده پوست لیمو ترش: نصف قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • عصار مرغ: ۲۵۰ میلی لیتر
  • جعفری خرد شده: ۲۰ گرم
  • ترشی کاپاریس: ۲۰ گرم
  • پاستا پخته و آب کشی شده: کمی برای سرو

طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی

سینه های مرغ را با چاقو از وسط دو نیم کنید تا قطر آن ها کم گردد. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

آرد و ۴۰ گرم از پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و قطعات مرغ را در آن بغلتانید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و قطعات مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. در این مدت در قابلمه کوچکی، عصاره مرغ را گرم کنید.

رنده پوست لیمو و آب لیمو را به عصاره مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد. خامه صبحانه، ۲۰ گرم پودر پارمسان و مقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و وقتی سس یکدست شد از روی حرارت بردارید.

مرغ پارمسانی را درون ظرف سرو قرار دهید و همراه با سس لیمویی و پاستا آب کشی شده سرو کنید. بعد از سرو، مقداری جعفری و کاپاریس روی آن بپاشید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 275 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.