آتی کاوان پارس طرز تهیه ژله هندوانه مخصوص شب یلدا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، ژله هندوانه یکی از خوراکی های خوشمزه و مخصوص شب یلداست که به روش های مختلفی میشه درستش کرد. خیلی ها ژله هندوانه رو داخل پوست هندوانه درست میکنن اما ما می خوایم برای درست کردن ژله هندوانه از پوست لیمو استفاده کنیم.

مواد مورد احتیاج:

  • ۱۰ عدد لیمو دو نیم شده
  • ۸۵ گرم ژله با طعم هندوانه
  • ۲۴۰ گرم (۱ پیمانه) آب جوش
  • ۲۴۰ گرم آب سرد

ابتدا با استفاده از آبمیوه گیر دستی آب لیموها را بگیرید و هسته ها را جدا کنید.

سپس آب لیمو را داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.

بعد از این که آب لیمو را کامل گرفتید پوست لیمو را برگردانید.

سپس پرده های لیمو که به پوست چسبیده اند را از پوست جدا کنید و داخل لیمو را کاملا خالی کنید.

سپس پوست لیمو را به حالت اولیه اش برگردانید تا به شکل کاسه خالی در بیاید.

پوست لیموها را داخل قالب مافین قرار دهید تا هنگام ریختن ژله تکان نخورند.

۱ پیمانه آب را داخل ظرف کوچکی بجوشانید.

ژله را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل گردد.

سپس آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید.

ژله آماده شده را با دقت داخل پوست لیموها بریزید.

به مدت ۲ الی ۴ ساعت ژله ها را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت گردد.

سپس با استفاده از یک چاقوی تیز پوست لیموها را به ۴ قسمت مساوی برش بزنید.

ژله ها را داخل سینی قرار داده و سرو کنید.

منبع: بدونیم

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 128 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 28 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.