آتی کاوان پارس طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، وقتی زمان کافی برای درست کردن غذا نداریم، اولین غذای خوشمزه ای که ممکن است به ذهنمان بیاید، کباب تابه ای است. چون علاوه بر این که سریع آماده می گردد، خوشمزه و مقوی هم است. با طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای

  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری سماق
  • یک دوم قاشق مرباخوری پودر گلپر
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی

ابتدا پیاز را داخل یک کاسه رنده نموده و آب آن را کاملا بگیرید.سپس گوشت چرخ نموده، نمک، فلفل و پودر گلپر رو هم اضافه میکنید. دقت کنید که اضافه کردن گلپر می تواند کاملا سلیقه ای باشد. اما پیشنهاد می دهیم که حتما از آن بهره ببرید چون طعم کباب تابه ای لذیذ تر می گردد.

همه مواد را خوب با هم ورز دهید.

حالا مخلوط گوشت و پیاز را داخل تابه ای که کف آن را کمی چرب کردید کاملا پخش کنید. چهار طرف تابه تکه های کوچک کره قرار دهید. سپس تابه را روی حرارت گاز گذاشته، شعله را ملایم نموده و در آن را ببندید تا گوشت کم کم بپزد.

بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه، گوشت تغییر رنگ داده و همزمان که آب می اندازد، کوچک تر می گردد.

گوشت را به چهار تکه مساوی تقسیم نموده، مقداری سماق روی تمام سطح آن بپاشید و کمی زعفران دم نموده هم روی گوشت بریزید.

گوجه ها را از وسط ببرید و دورتادور تابه بچینید. بعد از ۱۰ دقیقه تکه های کباب رو پشت و رو کنید و به طرف دیگر آن هم سماق بزنید.

بعد از اضافه کردن سماق، حدود ۱۰ دقیقه به کباب فرصت دهید تا خوب بپزد و گوجه ها نرم گردیده و مزه ها به خورد هم روند.

دقت کنید که در تمام طول مدت پخت در تابه را بگذارید تا کباب سفت نگردد. کباب تابه ای آماده است. در ظرفی مناسب سرو نموده و با برنج کته یا نان میل کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 327 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.