آتی کاوان پارس طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه و عالی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، کراکت بادمجان یکی از انواع کراکت بوده که نوعی فست فود به حساب می آید. با افزودن سیب زمینی یا مرغ به این غذا، می توان به آن تنوع بخشید و کراکت های خوش طعمی تهیه کرد.

سرویس آشپزی – اگر به خوردن بادمجان علاقه دارید و دوست دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید، کراکت بادمجان را به شما توصیه می کنیم. این کراکت خوشمزه مانند کراکت سیب زمینی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه بوده که با مایه خمیری نرم حاصل از ترکیب بادمجان، آرد، پنیر، جعفری، نمک و فلفل درست می گردد. از آنجا که سرخ کردن بادمجان در روغن باعث چرب شدن بیش از حد این غذا می گردد، برای تهیه این غذا بادمجان کبابی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. شما با افزودن سیب زمینی یا مرغ به مایه این کراکت می توانید به آن تنوع دهید و غذایی با طعم جدید را تجربه کنید.

کراکت بادمجان و سیب زمینی

مواد لازم
بادمجان ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
سیر ۱ حبه
پودر سوخاری ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
آرد سفید ۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۲-۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ در صورت احتیاج ۱-۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه

  1. بادمجان را در فر یا روی اجاق گاز یا بر روی زغال کباب کنید، پوست آن ها را بگیرید و تخم های آن را جدا کنید. سپس بادمجان را در غذاساز یا با استفاده از گوشت کوب، له کنید. (در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را حلقه حلقه نموده و در روغن سرخ کنید و در خاتمه در غذاساز له کنید.)
  2. سیب زمینی ها را آب پز نموده، پوست بگیرید و له کنید.
  3. بادمجان له شده، سیب زمینی له شده، آرد سفید، پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، جعفری ساطوری شده، سیر له شده، نمک و فلفل را در کاسه بزرگی ریخته و با دست خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل گردد.
  4. اگر مایه به دست نچسبد احتیاجی به اضافه کردن تخم مرغ نیست، ولی اگر مایه به دست می چسبد یکی دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید تا این حالت از بین برود.
  5. به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید و در آرد سوخاری بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته گردد.
  6. بقیه مایه کراکت را به همین ترتیب آماده کنید.
  7. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید؛ سپس کراکت ها را در روغن سرخ کنید.
  8. کراکت های سرخ شده را در آبکش فلزی قرار دهید، سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن ها کاملا گرفته گردد.
  9. کراکت ها را در ظرف سرو بکشید و با سبزیجاتی نظیر گوجه فرنگی، نخودفرنگی پخته و زیتون تزئین کنید.

می توانید این غذا را در کنار سس تاباسکو و یا سس سالسای مکزیکی سرو نموده و از ترکیب طعم ایجاد شده لذت ببرید. همچنین در صورتی که ذائقه شما با طعم و بوی سیر سازگار نیست، می توانید سیر را از دستور غذا حذف نموده و به جای آن از یک تکه کوچک زنجبیل رنده شده یا ۱/۲ قاشق چای خوری پودر زنجبیل بهره ببرید.

طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

کراکت بادمجان و مرغ

این کراکت طبق دستور فوق درست می گردد با این تفاوت که باید یک پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده به مواد، اضافه کنید.

سخن آخر

کراکت بادمجان یک غذای گیاهی خوشمزه است که می تواند به عنوان یک شام سبک یا نوعی پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. اگر به تهیه انواع کراکت ها علاقمند هستید، خواندن مقاله کراکت مرغ به ۴ روش رستورانی را نیز به شما پیشنهاد می کنیم. امیدواریم این غذاهای ساده را در منزل درست کنید و نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

منبع: ستاره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 335 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 28 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.