آتی کاوان پارس طرز تهیه کمپوت آلو سیاه به 2 روش ساده و عالی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، کمپوت آلو سیاه یکی از کمپوت های خوشمزه در فصل تابستان است. شما تنها با رعایت چند نکته و داشتن آلو سیاه و کمی شکر می توانید این کمپوت خوش عطر را به راحتی در منزل تهیه کنید.

سرویس آشپزی – آلو سیاه یکی از میوه های پرخاصیت تابستانی بوده که علاوه بر خواص بی نظیرش دارای عطر و طعمی فوق العاده است. تهیه کمپوت آلو سیاه مانند تهیه کمپوت گیلاس و کمپوت سیب خانگی بسیار راحت است؛ شما با روش های آورده شده در این مطلب می توانید این کمپوت خوشمزه را در منزل درست نموده و در فصل های دیگر از عطر و طعم این میوه استفاده کنید.

کمپوت آلو سیاه؛ روش اول

مواد لازم (برای ۵ نفر)
آلو سیاه ۱ کیلوگرم
شکر ۵ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

دستور تهیه

  1. ابتدا آلو ها را خوب بشویید و آن ها را داخل یک قابلمه (ترجیحا لعابی) بریزید.
  2. شکر ها را روی آلو ها بریزید و قابلمه را روی حرارت کم بگذارید.
  3. مدام قابلمه را تکان دهید تا آلو ها زیر و رو شوند، ترک بخورند و کمی آب بیاندازند.
  4. وقتی آلو ها آب انداختند و کمی نرم شدند، قبل از اینکه له شوند حرارت را خاموش کنید.
  5. وقتی کمپوت سرد شد وانیل را به آن اضافه کنید.
  6. کمپوت ها را داخل شیشه های کاملا تمیز و خشک بریزید و شیشه ها را درون یخچال بگذارید.

نوش جان…

کمپوت آلو سیاه؛ روش دوم (روش کنسروی)

مواد لازم
آلو سیاه سفت و سالم به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم
قابلمه و آب
شیشه های در دار محکم

روش تهیه

  1. آلو ها را خوب بشویید و اگر درشت هستند می توانید آن ها را به دو قسمت برش بزنید.
  2. آلو ها را درون شیشه ها بریزید.
  3. مقداری آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و یک شربت با مقدار شیرینی دلخواه خود تهیه کنید.
  4. سپس شربت را کنار بگذارید تا خنک گردد؛ وقتی خنک شد شیشه های حاوی آلو سیاه را از شربت پر کنید و در آن ها را محکم ببندید.
  5. اکنون یک قابلمه را آب کنید و شیشه ها را داخل قابلمه بگذارید. (۵ سانتی متر از سر شیشه ها از آب بیرون باشد.)
  6. حرارت را روشن کنید تا آ درون قابلمه به جوش آید.
  7. در این مرحله حرارت را کم کنید تا آب به آرامی ۵ دقیقه بجوشید.
  8. حال شیشه ها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  9. پس از اینکه خنک شدند آن ها آماده سرو هستند.

شیشه هایی که استفاده می کنید باید در آن ها کاملا محکم گردد که هیچ هوایی داخل آن نرود. همچنین کمپوتی که به این روش تهیه می گردد را می توانید در یک جای خنک برای مدت ها با در بسته نگه دارید.

توجه: اگر پس از اینکه شیشه ها را از قابلمه خارج کردید، از شیشه ها صداهایی خارج شد، یعنی در شیشه ها محکم نبوده و خوب هواگیری نشده است؛ پس این شیشه ها کنسرو نشده اند و باید سریع تر میل کنید.

سخن آخر

در این مقاله دو روش برای تهیه کمپوت آلو سیاه گفته شد که روش دوم ماندگاری بیشتری دارد. بهتر است کمپوت ها را در منزل تهیه کنید که فاقد مواد نگهدارنده باشند. اگر شما هم کمپوت خوشمزه آلو سیاه را تهیه کردید، تجربه خود از طرز تهیه و طعم آن را به وسیله قسمت نظرات و پرسش ها با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید. همچنین با توجه به فصل تابستان و در دسترس بودن میوه های رنگارنگ، شما می توانید طرز تهیه کمپوت زردآلو و طرز تهیه کمپوت هلو را نیز در خبرنگاران بخوانید.

منبع: ستاره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 471 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 28 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.