آتی کاوان پارس طرز تهیه کمپیر غذای مخصوص ترکیه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، شاید پس از تهیه سیب زمینی سرخ نموده با پوست و پنیر و ژامبون این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب ترین غذاهایتان قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

شاید پس از تهیه سیب زمینی سرخ نموده با پوست و پنیر و ژامبون این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب ترین غذاهایتان قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای پخت کمپیر

  • سیب زمینی متوسط؛ ۶ عدد
  • سیب زمینی سرخ نموده با پوست
  • روغن زیتون
  • روغن کانولا
  • نمک و فلفل
  • ژامبون: ۶ برش نازک
  • پنیر رنده گردیده چدار:۱۵۰ گرم
  • خامه ترش:نصف پیمانه
  • پیازچه:ریز خرد گردد

طرز تهیه کمپیر؛ سیب زمینی سرخ شده با پوست و پنیر و ژامبون

ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آن ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می خواهید با فر بپزید روی سیب زمینی ها را روغن زیتون بمالید و آن ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن ها خوب پخته گردد و اگر از مایکروویو استفاده می کنید روی آن ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت ۵ دقیقه بپزید.

همزمان با پختن سیب زمینی ها، قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک کن آشپزخانه روغن های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن ها را خرد کنید.

سیب زمینی ها را از درون فر خارج نموده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، سپس آن ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی متر مانده به پوست خارج کنید.

درجه فر را تا ۴۵۰ درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب زمینی ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن ها نمک بپاشید وهر طرف آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن ها را از فر خارج نموده و بگذارید کمی خنک شوند.

سیب زمینی ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ نموده بریزید و آن ها را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آن ها ذوب گردد حرارت دهید.

سیب زمینی ها را از فر خارج نموده و آن ها را درون ظرفی که از قبل آماده نموده اید قرار داده و روی هر کدام از آن ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 313 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.