آتی کاوان پارس طرز تهیه کوکسینا برزیلی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، برزیل سرزمین رنگ ها و رایحه هاست و غذاهای مخصوص این سرزمین، بخشی جدا نشدنی از جاذبه های این کشور برای گردشگران هستند. یکی از این غذاهای محبوب، کوکسینا برزیلی است، نوعی توپک برشته و سرخ شده که در شهر سائوپائولو محبوبیت بالایی دارد. کوکسینا، ترکیبی از خمیری مخصوص، مرغ، پنیر و طعم دهنده هاست که نه تنها در میان گردشگران، بلکه در بین بومیان این کشور هم هواداران زیادی دارد.

مواد لازم

  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • مرغ پخته و خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • جعفری: ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • پنیر پراتو رنده شده: ۲۰۰ گرم
  • خمیر (طبق دستور داده شده)
  • تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
  • پودر سوخاری پانکو: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکسینا برزیلی

پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف گردد.

سیر و مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و این ترکیب را با نمک و فلفل قرمز مزه دار کنید.

حالا مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس پنیر و جعفری را به آن اضافه کنید.

از خمیر گلوله هایی بردارید و در دستتان باز کنید و مقداری از مخلوط مرغ و پنیر را در میان آن بریزید و خمیر را ببندید و به شکل مخروط فرم دهید.

کوکسیناهای آماده را ابتدا در تخم مرغ هم زده و سپس در پودر سوخاری پانکو بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند.

طرز تهیه خمیر کوکسینا

۳۰ گرم کره را با یک عدد قرص عصاره مرغ، یک چهارم پیمانه آب و ۵۰۰ میلی لیتر شیر در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

صبر کنید تا کره ذوب گردد و قرص عصاره مرغ هم باز گردد.

۲۷۰ گرم آرد الک شده را یک دفعه به آنها اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. مواد را سریع بزنید تا خمیر جمع گردد. خمیر را کنار بگذارید تا کمی خنک گردد و سپس طبق دستور بالا بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 305 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.