آتی کاوان پارس طرز تهیه کیک اسفنجی آسان - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه یک نوع کیک اسفنجی که احتیاج به تخم مرغ و شیر ندارد را به شما آموزش دهیم.

به گزارش، امروز روش تهیه یک کیک بدون تخم مرغ و شیر را برای شما قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه پخت این کیک، با ما همراه باشید.

  • شکر: یک پیمانه
  • روغن: سه چهارم پیمانه
  • بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب: یک پیمانه
  • آرد: دو پیمانه
  • سرکه سیب: دو قاشق غذاخوری

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.آرد و شکر و بکینگ پودر را داخل ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می کنیم.در ظرفی جداگانه آب، سرکه، روغن و وانیل را ریخته و با یکدیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس آن را به مخلوط آرد، اضافه نموده و با هم زن، خوب مخلوط می کنیم.قالب را چرب نموده و آرد پاشی می کنیم.مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 285 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.