به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه یک نوع کیک اسفنجی که احتیاج به تخم مرغ و شیر ندارد را به شما آموزش دهیم.
به گزارش، امروز روش تهیه یک کیک بدون تخم مرغ و شیر را برای شما قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه پخت این کیک، با ما همراه باشید.
- شکر: یک پیمانه
- روغن: سه چهارم پیمانه
- بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- آب: یک پیمانه
- آرد: دو پیمانه
- سرکه سیب: دو قاشق غذاخوری
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.آرد و شکر و بکینگ پودر را داخل ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می کنیم.در ظرفی جداگانه آب، سرکه، روغن و وانیل را ریخته و با یکدیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس آن را به مخلوط آرد، اضافه نموده و با هم زن، خوب مخلوط می کنیم.قالب را چرب نموده و آرد پاشی می کنیم.مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان