آتی کاوان پارس طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می گردد، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می گردد، در فیلیپین در تهیه کیک ها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از شیرخشک برای تهیه آن استفاده می کردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده می گردد و هیچگونه شکری به آن اضافه نمی نمایند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. این محصول فاکتورهای سلامتی را دارا و جایگزینی مناسب برای شکلات صبحانه است. از دیگر دلایل برتری کاتلا نسبت به شکلات صبحانه کمتر بودن میزان چربی آن از انواع شکلات های صبحانه است. برای تهیه این محصول از هیچگونه شکری استفاده نشده و شیرینی آن ناشی از قند موجود در لاکتوز شیر است و طعم شیرین آن از طریق یک ماده طبیعی به دست آمده است. برای تهیه کیک رژیمی کاتلا که یک دسر و شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعده های شما است از کاتلا استفاده نموده ایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی کاتلا

  • ۲۵۰ گرم کاتلا
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن
  • ۳۰ گرم شکر در صورت احتیاج
  • ۲ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر

طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا

۲۵۰ گرم از دسر کاتلا را داخل ظرف بریزید و هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. روغن و شکر را درون آن بریزید و با همزن برقی هم بزنید.

سپس آرد و بیکینگ پود را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سطح داخل قالب را با روغن چرب کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 278 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.