آتی کاوان پارس طرز تهیه کیک ماسکارپونه لیمویی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پنیر ماسکارپونه یک پنیر خوشمزه و سرشار از ویتامین های محلول در چربی است. این پنیر به خاطر بافت نرم، عطر و طعم خامه ای و رنگ سفید شیری برای تهیه دسر و کیک و انواع چیزکیک بسیار پرکاربرد است. تا به حال با این پنیر، طرز تهیه دسر های مختلفی را آموزش دادیم. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه کیک ماسکارپونه لیمویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک ماسکارپونه لیمویی

  • یک سوم پیمانه کره نرم
  • ۱۵۰ گرم
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • یک دوم پیمانه آرد
  • یک سوم پیمانه آب لیمو ترش
  • کرم ماسکارپونه لیمویی طبق دستور داده شده

طرز تهیه کیک ماسکارپونه لیمویی

کره، شکر، پوست لیموترش رنده شده و پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک و کرم رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و خوب بزنید تا کرم رنگ شوند.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید. سپس به تدریج به همراه آب لیموترش به مایه کیک اضافه و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مایه کیک ماسکارپونه لیمویی را می توانید درون قالب لوف به ابعاد ۱۵×۲۰ که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده اید در حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید یا به صورت کاپ کیک بین قالب مافین به صورت مساوی تقسیم و حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه طبخ کنید.

پس از سرد شدن روی کیک ها را می توانید با کرم ماسکارپونه لیمویی تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه کرم ماسکارپونه لیمویی

۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه را به همراه سه چهارم پیمانه خامه صبحانه و ۱ قاشق سوپ خوری پوست لیمو ترش رنده شده و ۲ قاشق چای خوری آب لیموترش تازه مخلوط و با همزن برقی خوب بزنید تا مواد یکدست شوند.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 442 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.