آتی کاوان پارس طرز تهیه کیک موزی با پنیر خامه ای - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگر علاقه مند به پخت کیک و شیرینی هستید، پیشنهاد می دهیم طرز تهیه این کیک موزی را از دست ندهید و مطمئن باشید یکی از بهترین کیک های موزی خود را درست خواهید کرد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک موزی با پنیر خامه ای

  • یک و نیم لیوان موز خرد گردیده
  • ۲ قاشق چای خوری آب لیمو
  • ۲ لیوان آرد
  • یک و یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک چهارم چای خوری نمک
  • سه چهارم لیوان شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری وانیل
  • یک و نیم لیوان آب دوغ

مواد لازم برای روی کیک

  • یک دوم لیوان کره
  • ۱ بسته پنیر خامه ای ویلی (حدود ۵۰۰ گرم) (خرید پنیر خامه ای ویلی از دیجی کالا)
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • سه و نیم لیوان شکر
  • گردو خرد گردیده

طرز تهیه کیک موزی با پنیر خامه ای

ابتدا فر را روی دمای ۲۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب فر ترجیحا به ابعاد ۹*۱۳ را چرب کنید.

در یک کاسه کوچک موزها را با آب لیمو مخلوط نموده و کنار بگذارید.

در یک کاسه معمولی آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط نموده و کنار بگذارید.

یک ظرف بزرگ بردارید و سه چهارم لیوان کره را با دو و یک هشتم لیوان شکر مخلوط کنید تا خمیری روشن به دست بیاید. تخم مرغ ها را هم در آن بشکنید و ۲ قاشق وانیل اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط آرد را با آب دوغ به طور همزمان به مواد اضافه کنید. موزها را هم اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را در ظرف مورد نظر ریخته و داخل فر از قبل گرم گردیده قرار دهید تا زمانی که کاملا بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

برای روی کیک ابتدا کره و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل گردد. سپس ۱ قاشق وانیل و شکر به خمیر اضافه کنید و با درجه کم همزن، هم بزنید.

کم کم درجه همزن را بالا ببرید تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. سپس روی کیک سرد گردیده خود ریخته و کمی گردو خرد گردیده هم بریزید.

کیک موزی آماده است.

برای پختن این کیک خوشمزه ۱:۱۵ دقیقه زمان احتیاج دارید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 450 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.