به گزارش آتی کاوان پارس، در ادامه با طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای کیک کوکواستار ترکیه ای:
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ استکان |
شکر | ۱ استکان |
روغن زیتون یا روغن مایع | نصف استکان |
آرد | ۱ لیوان |
کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | نصف پاکت |
مواد لازم برای لایه میانی کیک کوکواستار:
کرم شانتی با طعم سرشیر(پودر خامه) | ۱ پاکت |
پودر نارگیل | ۲ لیوان |
شیر | ۲ لیوان |
مواد لازم برای گاناژ:
خامه صبحانه صورتی | ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر) |
شکلات شیری | ۲ پاکت (۱۶۰ گرم) |
طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای:
تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ گردد، سپس بقیه مواد را مثل کیک ساده افزوده و مایه کیک را در قالب با قطر سی سانتی متری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.
لایه میانی را با همزدن شیر و کرم شانتی و پودر نارگیل تهیه کنید تا شکل خامه فرم گرفته را به خودش بگیرد و سپس آن را در یخچال قرار بدهید.گاناژ را با گرم کردن خامه به صورتی که به دمای جوش برسد ولی نجوشد، سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک گردد.
کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر مرطوب نموده و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناژ خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل ۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.
منبع: گردشبان