آتی کاوان پارس طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در ادامه با طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کیک کوکواستار ترکیه ای:

تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ استکان
شکر ۱ استکان
روغن زیتون یا روغن مایع نصف استکان
آرد ۱ لیوان
کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر نصف پاکت

مواد لازم برای لایه میانی کیک کوکواستار:

کرم شانتی با طعم سرشیر(پودر خامه) ۱ پاکت
پودر نارگیل ۲ لیوان
شیر ۲ لیوان

مواد لازم برای گاناژ:

خامه صبحانه صورتی ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر)
شکلات شیری ۲ پاکت (۱۶۰ گرم)

طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای:

تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ گردد، سپس بقیه مواد را مثل کیک ساده افزوده و مایه کیک را در قالب با قطر سی سانتی متری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.

لایه میانی را با همزدن شیر و کرم شانتی و پودر نارگیل تهیه کنید تا شکل خامه فرم گرفته را به خودش بگیرد و سپس آن را در یخچال قرار بدهید.گاناژ را با گرم کردن خامه به صورتی که به دمای جوش برسد ولی نجوشد، سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک گردد.

کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر مرطوب نموده و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناژ خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل ۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.

منبع: گردشبان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 140 views بار دسته بندی : سلامتی و پزشکی تاريخ : 24 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.