آتی کاوان پارس طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، میشه گفت گرانولا یکی از مقوی ترین و مفید ترین تنقلاتیه که وجود داره. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبیه از غلات سبوس دار، انواع مغز ها و میوه ها یک پکیج کامل از مواد مغذی هستن که بدن ما بهشون نیاز داره از انواع ویتامین ها و مواد معدنی بگیر تا فیبرو … از طرفی گرانولا سیر کننده هم هست و میشه به عنوان صبحانه یا میان وعده با ماست، شیر سالاد میوه یا حتی به تنهایی نوش جونش کرد. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه با بادوم و کشمش رو براتون میذارم که مزه اش حرف نداره…

طرز تهیه پنکیک اوتمیل و کشمش مرحله به مرحله پنکیک یکی مرغی حبوب ترین صبحانه ها در تمام دنیاست، گرچه طرز تهیه…

مواد لازم برای تهیه گرانولای بادام و کشمش

  • ۳ پیمانه جو پرک
  • ۱و نیم الی ۲ پیمانه بادام
  • ۱/۲ الی ۱ پیمانه کشمش یا مویز
  • ۱/۴ پیمانه روغن مایع
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ پیمانه عسل
  • ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای

مراحل تهیه گرانولای بادام و کشمش

برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.

حالا بادام هارو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.

طرز تهیه کیک کشمشی و گردو واقعا زیباتر از یک بعد از ظهر پاییزی در کنار خونواده و میل…

بعد بادام خرد شده، جو پرک و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.

حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه نموده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.

داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.

طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص صبحانه از اونجا که یکی از مخطبای عزیزمون طرز تهیه کیک رو خواسته بودن،…

حالا سینی رو برای مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۲۰۰ درجه گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.

وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد از داخل فر درش بیارین و کشمش هارو بشه اضافه نموده و خوب هم بزنین.

حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طور سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.

طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله خیلی خوبه هر از گاهی میوه هایی که تو یخچال باقی موندن رو…منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 298 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.