آتی کاوان پارس طرز تهیه گرانولا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، روش‌های مختلفی برای تهیه گرانولا وجود دارد. گرانولا یک میان وعده یا صبحانه مقوی است و برای تهیه آن از غلات، دانه‌های روغنی، میوه خشک و آجیل استفاده می‌شود. برای بالا بردن ارزش غذایی این میان وعده می‌توانید به آن ماست یا شیر اضافه کنید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه گرانولا خانگی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه گرانولا

  • ۸ فنجان جو دو سر پرک
  • یک و نیم فنجان گندم پرک
  • یک و نیم فنجان سبوس جو
  • ۲ فنجان دانه آفتاب گردان
  • ۱ فنجان بادام (خرد شده)
  • ۱ قاشق سوپ خوری گردو ژاپنی (ریز خرد شده)
  • ۱ فنجان گردو (ریز خرد شده)
  • یک و نیم قاشق چای خوری نمک
  • یک ونیم فنجان شکر قهوه ای
  • یک چهارم فنجان سیروپ
  • سه چهارم فنجان عسل
  • ۱ فنجان روغن نباتی
  • ۱ قاشق غذاخوری دارچین
  • ۱ قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • ۲ فنجان کشمش (خشک شده)

طرز تهیه گرانولا

فر را روی دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روی قالب های فر را کاغذ نسوز یا آلومینیومی قرار دهید.

جو دو سر پرک، گندم پرک، سبوس جو، دانه آفتاب گردان، بادام، گردو ژاپنی و گردو معمولی را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

حالا داخل یک قابلمه، نمک، شکر قهوه ای، سیروپ، عسل، روغن گیاهی و دارچین را با هم مخلوط کنید و از طریق یک همزن دستی خوب هم بزنید. مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را خاموش کنید و مایه به دست آمده را به کاسه اضافه کنید. هم بزنید تا مایه به تمام مواد نفوذ کند.

مواد را داخل قالب های فر بریزید و پخش کنید و کمی با قاشق سطح آن را فشار دهید تا فشرده گردد. قالب را داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.

در آخر قالب ها را از فر خارج نموده، کشمش ها را اضافه نموده و مخلوط کنید.

گرانولا آماده است. آن را در شیشه های بزرگ نگهداری نموده و هر زمان که مایل بودید، میل کنید. پیشنهاد می کنیم حتما با ماست امتحانش کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 343 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.