آتی کاوان پارس طرز تهیه یک دمنوش پاییزی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر قصد داریم شما را با دستور تهیه دمنوش پرتقال آشنا کنیم.

به گزارش، فصل پاییز و زمستان، فصل میوه های رنگارنگ به ویژه پرتقال است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه یک دمنوش لذیذ با پرتقال آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد لازم این دمنوش خوشمزه، با ما همراه باشید.

  • آب پرتقال تازه: ۴ پیمانه
  • آب: ۲ پیمانه
  • زنجبیل تازه: سه تکه کوچک

آب را به همراه آب پرتقال در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. تکه های خرد گردیده زنجبیل را به همراه دو تکه پرتقال تازه، به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آرام، به جوش آید. دمنوش ما آماده است آن را در فنجان های مناسب ریخته و با عسل یا شکر، مخلوط می کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 335 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.