آتی کاوان پارس طرز تهیه یک نوع پاستای متفاوت و پرطرفدار - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر طرز تهیه سالاد پاستا با ژامبون را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش،مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل گردیده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده گردیده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می گردد.

اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل گردیده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده گردیده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می گردد.

مواد لازم:

  • سبزیجات گریل گردیده یا بخارپز گردیده دلخواه ۴۰۰ گرم (مثل گوجه، پیاز، کدو، بادنجان و فلفل دلمه ای)
  • پاستای فرمی ۲۰۰ گرم
  • سیر رنده گردیده ۴ قاشقچای خوری
  • ژامبون دلخواه ۱۰۰ گرم (به صورت نوارهای باریک برش دهید.)
  • برگ بیبی اسفناج ۱۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان

طرز سالاد پاستا با ژامبون و سبزیجات

طرز تهیه:

۱٫فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سبزیجات را در آن گریل کنید یا اگر دوست دارید از روش بخارپز استفاده نمایید، سبزیجات را بخارپز کنید.

۲٫در همین حال، در یک ظرف آب را به جوش آورده و پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. سپس آن را آبکش نموده و اجازه دهید خنک گردد.

۳٫سبزیجات پخته گردیده را به پاستای خنک اضافه کنید. ژامبون، پنیر و اسفناج را به آن اضافه نمایید.

نکته: در صورت تمایل می توانید به این سالاد سس مایونز یا سس سزار هم اضافه کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 252 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.