آتی کاوان پارس مافین نان ذرت؛ یک همراه عالی برای صبحانه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب با دستورالعمل تهیه مافین نان ذرت آشنا خواهید شد.

به گزارش، مافین نان ذرت یک همراه عالی برای صبحانه است. می توانید آن را باز نموده و کره بادام زمینی، عسل، پنیر و سایر اقلام صبحانه را روی آن بریزید تا یک صبحانه عالی داشته باشید. درست کردن این مافین زمان کمی از شما می گیرد، اما لذت زیادی دارد.

این مافین نان ذرت شیرین و ترد یک همراه عالی برای اغلب غذا ها و حتی غذا های کبابی است. درست کردن این مافین ها بسیار آسان است شما می توانید در عرض ۱۰ دقیقه آماده کنید. نان های باقیمانده را برای صبحانه بهره ببرید که به این منظور باید آن ها را دوباره گرم کنید و با عسل و کره یا مربا سرو کنید.

  • آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه (با قاشق در پیمانه ریخته و سطح آن را صاف کنید)
  • پودر ذرت زرد: ۳/۴ پیمانه
  • شکر: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۱ قاشق چای خوری
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۳/۴ پیمانه (ترجیحا شیر کامل یا پرچرب)
  • کره ذوب شده خنک: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)

۱٫ فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک قالب مافین را کاغذ مافین گذاشته یا با اسپری آشپزی، چرب کنید (اگر از اسپری آشپزی بهره ببرید، لبه های مافین برشته می گردد).

۲٫ در کاسه ای متوسط، تخم مرغ را با همزن دستی بزنید.

۳٫ عسل و بعد از آن شیر را اضافه کنید. بهم بزنید و کنار بگذارید.

۴٫ در کاسه ای بزرگ، آرد گندم، آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و نمک را بریزید.

۵٫ آن ها را خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

۶٫ ترکیب تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. کره ذوب شده را هم بیفزایید.

۷٫ خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب گردد.

۸٫ خمیر را با اسکوپ بستنی داخل قالب مافین بریزید، هر کدام را تا حدود ۳/۴ قالب پر کنید. استفاده از اسکوپ بستنی باعث می گردد که بطور یکسان در داخل قالب ها ریخته گردد.

۹٫ آن ها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا زمانی که روی آن ها پخته شده و طلایی گردد. توجه کنید که روی آن ها گنبدی شکل نخواهد شد.

۱۰٫ مافین ها را به مدت چند دقیقه بگذارید در قالب بمانند تا کمی خنک شوند سپس گرم با کره نرم شده، سرو کنید.

اگر نمی خواهید این نان را به صورت مافین درست کنید، یک سینی نچسب مربعی با قطر ۸ اینچ انتخاب کنید و آن ها را در حرارت ۱۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

نان مافین ذرت اگر همان موقع که از فر در می آورید سرو کنید خیلی بهتر است، اما می توان آن ها را در یک ظرف دردار یا پلاستیک زیپ لاک قرار داده و به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

برای سرو، به مدت ۳ یا ۴ ساعت روی کابینت بگذارید تا یخ آن ها ذوب گردد.

برای دوباره گرم کردن، آن ها را در یک فویل آلومینیوم بگذارید و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید تا زمانی که فقط گرم گردد. حواستان باشد که زیاد آن ها را گرم نکنید تا مافین ها سفت نشوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 266 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 28 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.