آتی کاوان پارس نخستین جشنواره غذای دانشجویی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، نخستین جشنواره غذای دانشجویی با عنوان دستپخت دانشجویی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرنگاران، این جشنواره دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار گردید. در بخش خاتمهی این جشنواره بیش از ۴۰ دانشجوی دختر رشته تربیت مربی پیش دبستانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان شرکت داشتند.

در این جشنواره پنج غذا و سفره برتر این جشنواره معرفی گردید؛ در انتخاب برترین های این جشنواره شاخص ها و مولفه هایی همچون نحوه پخت غذا، تناسب فصلی، سفره آرایی و چینش و…مدنظر داوران جشنواره بوده است.

عرضه چند غذای محلی و سنتی در این جشنواره به عنوان یکی از نقاط قوت جشنواره بوده است. تنوع غذایی در مناطق مختلف استان سمنان یکی از ویژگی هایی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته و معرفی و شناساندن آن می تواند هم در جذب گردشگر و هم در معرفی توانمندی های زنان و ظرفیت های فرهنگی این استان چهارفصل نقش مهمی ایفا نماید.

در خاتمه این جشنواره عصرگاهی، آشپزهای برتر دانشجویی، معرفی و از سوی رئیس جهاددانشگاهی استان از آنان تقدیر شدند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 105 views بار دسته بندی : علم و تکنولوژی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.