آتی کاوان پارس پخت غذا با زغال ریسک مرگ قلبی عروقی را افزایش می دهد - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، به گزارش خبرنگاران، نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا نشان می دهد استفاده بلندمدت از زغال یا چوب برای پخت ممکن است ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد.

بیماری قلبی-عروقی علت اصلی مرگ در جهان است.

در این مطالعه، محققان رابطه بین استفاده از سوخت جامد برای پخت و پز و مرگ قلبی-عروقی را آنالیز کردند. آنها همچنین تاثیر احتمالی استفاده از سوخت پاک نظیر الکتریسیته و گاز را به جای سوخت جامد مورد آنالیز قرار دادند.

این مطالعه بزرگ شامل ۳۴۱,۷۳۰ فرد در رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال از ۱۰ منطقه در چین بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ بود. از آنها در مورد نحوه پخت و پز و نوع سوخت مصرفی شان سوال شد. سپس محققان طول مدت قرارگیری در معرض سوخت های جامد را آنالیز کردند.

محققان بعد از آنالیز این مطالب به این نتیجه رسیدند که آلودگی هوا ناشی از پخت و پز با سوخت های جامد نظیر زغال یا چوب تاثیر منفی بر سلامت قلب و عروق داشته و ممکن است منجر به مرگ زودهنگام گردد.

درک بنت، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می گوید: مطالعه ما نشان می دهد افرادی که از سوخت های جامد برای پخت و پز استفاده می نمایند باید تا حدامکان به استفاده از سوخت های پاک نظیر الکتریسیته یا گاز روی آورند.

وی در ادامه می افزاید: ما دریافتیم استفاده بلندمدت از سوخت های جامد برای پخت با ریسک بیشتر مرگ قلبی مرتبط است.

منبع: خبرگزاری مهر

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 120 views بار دسته بندی : سلامتی و پزشکی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.