آتی کاوان پارس پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو با سس مارینارا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگر پیتزای تند دوست دارید، پیشنهاد می کنیم پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو با سس مخصوصش را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو

  • ۲۵۰ گرم پپرونی سولیکو
  • ۱ عدد نان پیتزا پمینا
  • ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
  • ۱ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا

  • گوجه فرنگی
  • رب گوجه فرنگی
  • روغن زیتون
  • سیر رنده گردیده
  • پودر انبه
  • پاپریکا
  • پودر آویشن
  • ریحان
  • نمک و فلفل

طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. نان پیتزا پمینا را در قالب پیتزا قرار دهید. سپس با سس مارینارا (طرز تهیه در ادامه شرح داده خواهد شد) سطح خمیر را بپوشانید. در مرحله بعد کمی پنیر پیتزا سطح سس بریزید و حلقه های پپرونی سولیکو را سطح پیتزا بچینید. پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به آن سر بزنید. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه پیتزا آماده است.

طرز تهیه سس مارینارا

ابتدا سیر را رنده کنید. سپس یک تابه برداشته و به مدت ۱ دقیقه سیر را در روغن زیتون تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و به خوبی سرخ کنید. حال گوجه فرنگی را زنده نموده و به مواد اضاقه کنید. سپس کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر گردد و سس حالت غلیظی به خود بگیرد.

سپس پونه کوهی، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر انبه و آویشن را به سس اضافه نموده و شعله را زیاد کنید و دائما هم بزنید تا سس به جوش بیاید. دقت کنید که اندازه ادویه ها بیشتر به ذائقه خودتان بستگی دارد. حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید و ریحان را اضافه کنید. سس آماده است.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 369 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.