به گزارش آتی کاوان پارس، یکی از سوپ های پاییزی خوشمزه ای که می توانید در منزل تهیه کنید، سوپ لبو است. این سوپ با لبو، سیب زمینی و هویج تهیه می گردد و رنگ بسیار جذابی دارد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ لبو
- ۲ تا ۳ عدد لبو (چغندر)
- ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
- ۱ عدد ساقه کرفس
- ۱ عدد هویج بزرگ
- ۱ عدد برگ بو
- ۱ شاخه کوچک رزماری
- فلفل چیلی و نمک به میزان لازم
- آب مرغ به میزان لازم
- خامه کاله مقداری برای تزیین (خرید از دیجی کالا)
طرز تهیه سوپ لبو
برای تهیه این سوپ ابتدا لبو ها را شسته و پوست بکنید. سپس داخل یک قابلمه قرار دهید.
سیب زمینی و هویج را هم پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.
حالا ساقه کرفس را شسته، خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
برگ بو و شاخه کوچک رزماری را هم به همراه نمک و مقداری پودر چیلی ساییده نگردیده به مواد قبلی اضافه کنید.
آب مرغ را روی مواد بریزید و سپس شعله را روشن کنید. صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
حالا برگ بو را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. می توانید به جای مخلوط کن از گوشت کوب برقی هم بهره ببرید.
سوپ لبوی شما آماده است. می توانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد گردیده یا جعفری خرد گردیده تریین کنید. به عنوان چاشنی می توانید از آبلیمو هم بهره ببرید.
نکات طرز تهیه سوپ لبو
- این سوپ را می توانید به عنوان یک سوپ سرد هم میل کنید.
- اگر مایل باشید می توانید در مواد اولیه از پیاز و پیازچه هم بهره ببرید.
- اکثر سوپ ها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما می توانید با توجه به سلیقه خودتان، مواد اولیه آن ها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه نموده و از خودن آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله