آتی کاوان پارس تعداد دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود 10 درصد رشد داشت - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، به گزارش خبرنگاران، محمدمهدی فاتح بعدازظهر شنبه در نشست خبری به مناسبت شروع سال تحصیلی به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان اینکه در شرایطی که برخی دانشگاه های سطح کشور با عدم استقبال دانشجویان روبرو هستند ولی در این دانشگاه برای سال تحصیلی جدید ۱۰ درصد رشد داشت، اعلام کرد: در مقطع کارشناسی یک هزار و ۱۷۳ دانشجو تاکنون ثبت نام کردند و با توجه سرانجام یافتن ثبت نامی ها در مقطع ارشد و دکتری به ترتیب ۷۶۰ و ۱۰۷ دانشجو وارد این دانشگاه شدند.

وی بابیان اینکه در دانشگاه صنعتی شاهرود نسبت کارمند به هیئت علمی ۸۱ صدم درصد است، اضافه کرد: در این دانشگاه نسبت سرانه دانشجو به استاد ۲۶ به یک، سرانه مقاله علمی پژوهشی ۲٫۶ درصد گزارش شد که این آمارها نشان می دهد نسبت به برنامه های مصوب جلوتر هستیم.

امضا قرارداد علمی دانشگاه با وزارت نفت

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه این دانشگاه با مأموریت توسعه، آموزش، پژوهش و فناوری در حال فعالیت است، ابراز داشت: این رویه رویکرد دانشگاه برای حفظ استقلال خود به شمار می رود زیرا دارای هیئت امنای مستقل، هیئت ممیزه و هیئت جذب مستقل است و این دانشگاه به صورت مستقل اداره می گردد.

فاتح ضمن بیان اینکه این دانشگاه با بیش از ۲۰۰سازمان ملی و شرکت بزرگ قرارداد علمی دارد، توضیح داد: سال گذشته با حضور وزیر علوم و وزیر نفت قرارداد همکاری دانشگاه با وزارت نفت پیرامون حوزه اکتشاف با شرکت ملی نفت ایران به امضا رسید و این به معنای گام نهادن دانشگاه در حل مسائل کشور است.

وی با تاکید بر اینکه به رشد قابل توجهی در فراوری علم دست یافته ایم، گفت: مقالات آی. اس. آی طی سال ۲۰۱۷ به ۵۱۳ مقاله رسید که احتمال می دهیم تا انتها سال میلادی به ۷۰۰مقاله برسد که درواقع بالای دو مقاله برای هر هیئت علمی در این دانشگاه جای بسی تقدیر است.

۵ پروژه نیمه تمام دانشگاه صنعتی شاهرود نیازمند توجه وزارت علوم

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه این دانشگاه در سال ۹۶ به همراه ۵۳ دانشگاه دیگر در جمع مؤثرترین جهان نهاده شد، ابراز داشت: یکی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه توانست عنوان دانشمند یک درصد برتر جهان را کسب کند که با توجه به بسترسازی های انجام گردیده افزایش حضور این چهره ها در مراکز معتبر جهان دور از انتظار نخواهد بود.

فاتح ضمن بیان اینکه دانشگاه صنعتی شاهرود پنج طرح نیمه تمام شامل اجرای فاز دوم استادیوم آزادی، خوابگاه خواهران، پژوهشکده اتوماسیون و هوش مصنوعی، دانشکده کشاورزی و دانشکده برق در این دانشگاه وجود دارد، ابراز داشت: تکمیل آن ها نیازمند تأمین اعتبارات لازم خواهد بود که با توجه به اینکه برخی از آن ها از منابع سفر ریاست جمهوری برای تکمیل این پروژه ها منظور گردیده است انتظار می رود با تخصیص آن ها از سوی نهادهای ذی ربط بتوانیم گام مؤثرتری در راستای خدمت به پیشرفت کشور برداریم.

وی بیشترین دغدغه این دانشگاه را تأمین خوابگاه مجهز برای دانشجویان دانست و گفت: در حال حاضر دو هزار و ۷۷۶ دانشجو در خوابگاه های ملکی و یک هزار و ۱۴۶ نفر در خوابگاه های خودگردان اسکان داده گردیده اند که با اضافه شدن خوابگاه عظیما به این مجموعه درمجموع یک هزار تخت خوابگاهی برای دانشجویان اضافه گردیده است.

ضرورت ورود استانداری و مسکن و شهرسازی برای زمین های دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه خوابگاه خواهران دانشجویان تحصیلات تکمیلی با زیربنای چهار هزار و ۷۰۰مترمربع و چهار طبقه در حال ساخت است، ابراز داشت: با توجه به اینکه برای این پروژه ردیف دولتی منظور نگردیده است لذا جمعی از اساتید دانشگاه با عنوان خیر و با پرداخت نیمی از حقوق خود وارد این پروژه شدند لذا برای بهره برداری کامل از آن تا انتها سال قطعاً ورود وزارت علوم لازم است.

فاتح بابیان اینکه سند تک برگی برای زمین های واگذارگردیده دانشگاه یکی از درخواست های دانشگاه به مسکن و شهرسازی و استانداری است، توضیح داد: ۱۲ میلیارد ریال به صورت اوراق قرضه به شهرداری داده شد تا این زمین ها وارد حوزه شهر شوند لذا با توجه به اینکه همه مدارک این زمین ها شامل قراردادها و انتها کار آماده است انتظار می رود این دو نهاد به دانشگاه یاری نمایند تا بتوانیم اسناد مالکیت را دریافت کنیم.

وی اضافه کرد: کنترل سیستم های حرارتی، برودتی، پسماند، میزان مصرف کاغذ و اقلام مصرفی، سیستم های روشنایی و فرهنگ سازی در توسعه انرژی های نو بخشی از اقدامات انجام شده دانشگاه پیرامون مدیریت سبز محسوب می گردد که با هزینه کرد نه چندان زیاد با اجرای این الگوها توانستیم اثبات کنیم که این طرح ها عملیاتی است.

توانمندسازی دانشجویان در دستور کار

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه شعار این دانشگاه حرکت به سوی کارآفرینی است، ابراز داشت: با توجه به اینکه طبق آمار کشوری ۲۵ درصد بیکاران را فارغ التحصیلان جامعه شامل می گردد لذا این دانشگاه با برگزاری ۱۸ کارگروه تخصصی و تشکیل اتاق های فکر و همایش های مختلف کوشید تا توانمندسازی دانشجویان را در دستور کار خود قرار دهد.

فاتح در ادامه توضیح داد: مرکز رشد دانشگاه با پارک علم و فناوری به صورت مشترک ایجاد و ۱۴ شرکت فناور در آن مستقر شد اما دانشگاه از این رهگذر نمی تواند همه فارغ التحصیلان را مشغول به کار کند و این مهم مطلبد تا نهادهای دیگر نیز به این قضیه ورود جدی تری را داشته باشند.

وی اضافه کرد: منابع مالی دانشگاه از طریق دانشجویان شبانه، قراردادهای پژوهشی، اماکن در اختیار بخش خصوصی و سپرده های دانشگاه تأمین می گردد که علیرغم تخصیص ۷۰ درصدی به جای ۱۰۰درصدی با رشد نسبی ۱۰ درصدی روبرو بودیم که چندان چشمگیر نیست ولی با همه این تفاسیر این دانشگاه توانسته گلیم خود را از آب خارج و بهترین خدمات را به شهر ارائه کند.

به گزارش خبرنگاران دانشگاه صنعتی شاهرود ۳۳۰هیئت علمی، ۱۴دانشکده تخصصی و ۲۷۰ کارمند دارد که در چهار پردیس ۱۸۳ هکتاری فعالیت دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 417 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها