آتی کاوان پارس طرز تهیه تهیه هات داگ سوخاری سولیکو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، هات داگ سوخاری یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. هات داگ یکی از انواع غذاهای فست فود خوشمزه و ایده آل است، که می توانید آن را به روش های متعددی تهیه نمایید، در این مقاله طرز تهیه هات داگ سوخاری خوشمزه را گردآوری نموده ایم که در اختیار شما قرار خواهیم داد. این نوع هات داگ سوخاری طعمی متفاوت دارد و به ساده ترین روش تهیه گردیده است. برای تهیه این غذای فوق العاده از هات داگ سولیکو استفاده گردیده است. در ادامه مطلب طرز تهیه هات داگ سوخاری سولیکو را در اختیار شما قرار داده ایم تا با تهیه آن از طعم بی نطیرش بی نصیب نمانید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ سوخاری سولیکو

  • ۴ عدد هات داگ سولیکو
  • ۲۰۰ گرم آرد
  • نصف لیوان شیر
  • ۸ عدد پنیر ورقه ای
  • ۸ عدد سیخ چوبی
  • پودر سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه برای فراوری هات داگ سوخاری سولیکو

ابتدا آرد را داخل ظرفی بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه نمایید و به وسیله همزن هم بزنید.

غلظت مواد باید به حدی باشد که دور هات داگ را بگیرد و نریزد.

هات داگ های سولیکو را از وسط نصف نموده و پنیر ورقه ای را دور آن ها بپیچید.

درون هر هات داگ سیخ چوبی قرار دهید و داخل مخلوط آرد و شیر فرو برده و در همان حال نگه دارید تا شیر اضافی آن بریزد.

سپس تمام هات داگ های آماده گردیده را در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.

درون قابلمه به اندازه ای روغن بریزید که هات داگ ها به راحتی در آن سرخ شوند، حرارت گاز را روشن نموده، زمان دهید تا روغن داغ گردد،.

سپس شعله را کم کنید و سوسیس ها را درون روغن قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. هات داگ های سوخاری آماده گردیده را در روی پارچه بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 299 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها