آتی کاوان پارس طرز تهیه زالوک با پنیر کبابی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، زالوک نوعی سالاد پخته گردیده مراکشی است که با گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل و زیره تهیه می گردد. می خواهیم این سالاد بسیار خوشمزه را با پنیر کبابی یا هالومی درست کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه زالوک با پنیر کبابی

  • ۳ عدد بادمجان
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ میخک سیر (ریز خرد گردیده)
  • ۴ عدد گوجه فرنگی (ریز خرد گردیده)
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق چای خوری زیره سبز
  • ۲ قاشق چای خوری پاپریکا
  • نصف قاشق غذاخوری تخم فلفل
  • ۱ عدد برگ بو
  • یک قاشق چای خوری شکر کاسترد
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • جعفری (خرد گردیده)
  • ۳۰۰ گرم

طرز تهیه زالوک با پنیر کبابی

ابتدا بادمجان ها را روی حرارت گاز یا اگر ذغال در دسترس دارید، کبابی کنید. بعد از این که کبابی شدن، آن ها را کنار قرار دهید تا خنک شوند. سپس پوست سوخته بادمجان ها را کاملا جدا نموده و گوشت آن را ریزریز خرد کنید.

۳ قاشق غذاخوری از روغن را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط دهید. سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، زیره سبز، پاپریکا، تخم فلفل چیلی، برگ بو و شکر را با مقدار کمی نمک و ۱۰۰ میلی لیتر آب به تابه اضافه کنید. وقتی مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.

حالا تکه های بادمجان را داخل سس بریزید و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا زمانی که سس به خورد بادمجان رفته و غلیظ گردد. حالا آبلیمو و جعفری را اضافه کنید.

قارچ را به سس و فصل بریزید. برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر کباب بزنید و گهگاه تکان دهید، یا تا زمانی که سس دوست داشتنی و ضخیم باشد. آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.

۲ قاشق غذاخوری روغن داخل یک تابه دیگر بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید. زالوک را داخل بشقاب مناسب سرو نموده و تکه های پنیر کبابی را روی آن بچینید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 467 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها