به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع سالاد برای شب های پاییزی را به شما آموزش می دهیم.
در این شب های پاییزی یک سالاد خوشمزه و کم کالری می تواند جایگزین خوبی برای غذا های سنگین همیشگی باشد.
مواد لازم سالاد انار و لبو
- یک پیمانه لبوی پخته خردگردیده
- یک پیمانه پیاز خردگردیده
- یک چهارم پیمانه سرکه قرمز
- یک چهارم پیمانه آب مرغ
- سه پیمانه آب پرتقال
- یک پیمانه شکر
- نصف پیمانه پوست پرتقال رنده گردیده
- یک پیمانه دانه انار
- نمک به مقدار لازم
- یک و نیم تا دو پیمانه کاهو یا اسفناج
- یک چهارم پیمانه پنیر فتا
طرز تهیه طرز تهیه سالاد انار و لبو
در یک قابلمه نچسب روی حرارت زیاد، لبو، پیاز، سرکه، آب مرغ، آب پرتقال، شکر و پوست پرتقال را بجوشانید، گاهی هم بزنید تا وقتی حجم مایع حدود دو قاشق غذاخوری گردد (حدود ۷ تا ۸ دقیقه). سپس اجازه دهید در دمای اتاق سرد گردد.
دانه های انار را با نمک داخل مخلوط لبو بریزید و ترکیب کنید.
کاهو را داخل بشقاب بریزید. مخلوط انار و لبو را روی سبزیجات بریزید. سپس روی آن را با پنیر فتا تزئین کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان