آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد انار و لبو مخصوص شب های پاییز - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع سالاد برای شب های پاییزی را به شما آموزش می دهیم.

در این شب های پاییزی یک سالاد خوشمزه و کم کالری می تواند جایگزین خوبی برای غذا های سنگین همیشگی باشد.

مواد لازم سالاد انار و لبو

  • یک پیمانه لبوی پخته خردگردیده
  • یک پیمانه پیاز خردگردیده
  • یک چهارم پیمانه سرکه قرمز
  • یک چهارم پیمانه آب مرغ
  • سه پیمانه آب پرتقال
  • یک پیمانه شکر
  • نصف پیمانه پوست پرتقال رنده گردیده
  • یک پیمانه دانه انار
  • نمک به مقدار لازم
  • یک و نیم تا دو پیمانه کاهو یا اسفناج
  • یک چهارم پیمانه پنیر فتا

طرز تهیه طرز تهیه سالاد انار و لبو

در یک قابلمه نچسب روی حرارت زیاد، لبو، پیاز، سرکه، آب مرغ، آب پرتقال، شکر و پوست پرتقال را بجوشانید، گاهی هم بزنید تا وقتی حجم مایع حدود دو قاشق غذاخوری گردد (حدود ۷ تا ۸ دقیقه). سپس اجازه دهید در دمای اتاق سرد گردد.

دانه های انار را با نمک داخل مخلوط لبو بریزید و ترکیب کنید.

کاهو را داخل بشقاب بریزید. مخلوط انار و لبو را روی سبزیجات بریزید. سپس روی آن را با پنیر فتا تزئین کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 312 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.