آتی کاوان پارس طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سس قارچ معمولا به همراه استیک، پاستا، رست بیف، مرغ، میتلف و حتی انواع ساندویچ و سبزیجات سرو می گردد. سس قارچ به لطف وجود قارچ و خامه طعم بی نظیری به غذا می دهد.

خبرنگاران | سرویس آشپزی – سس ها از چاشنی های پرطرفدار برای غذاها هستند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید قارچ این خوراکی پرخاصیت سس خوش طعمی هم می تواند داشته باشد. علاوه بر سس قارچ همچنین می توانید با معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس نیز در خبرنگاران همراه ما باشید.

در این مقاله به سه روش مختلف برای تهیه سس قارچ اشاره خواهیم کرد و شما می توانید بسته به ذائقه و سلیقه خود انتخاب و تهیه فرمایید.

۱٫ طرزتهیه سس قارچ ساده

مواد لازم
۲۵۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه خامه
۲ قاشق غذاخوری روغن
به مقدار لازم نمک و فلفل

روش تهیه سس قارچ

  1. قارچ ها را در قطعات کوچک خرد کنید.
  1. پیاز را نگینی کنید.
  1. قارچ را در تابه به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  2. پیاز و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند.
  1. خامه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید و سپس سس را سرد و یا گرم سرو نمایید.

۲٫ طرز تهیه سس قارچ خامه ای و سیر

مواد لازم
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
کره ۲ قاشق غذاخوری
خامه یک سوم پیمانه
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

رسپی و روش تهیه سس قارچ خامه ای و سیر

  1. کره را در به همراه یک قاشق روغن روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
  2. قارچ را به تابه بیفزایید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم گردد.
  3. خامه، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید.
  4. در نهایت سس را از روی حرارت بردارید و پارمزان رنده شده را به سس قارچ اضافه کنید و با جعفری ساطوری شده در کنار انواع پاستا و استیک سرو نمایید.

۳٫ طرز تهیه سس قارچ بدون خامه

مواد لازم
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
آرد ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم

دستور تهیه سس قارچ بدون خامه

  1. قارچ را به همراه ۳ قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که نرم گردد و آب آن کشیده گردد. سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید.
  2. آرد را در شیر سرد حل کنید.
  3. کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد حل شده در شیر را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن ادامه دهید.
  4. در نهایت قارچ را به سس سفید اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
  5. در صورت تمایل برای طعم بهتر از ۲ قاشق خامه می توانید در فرایند پخت بهره ببرید.

۴٫ طرز تهیه سس قارچ با آب گوشت (استاک گوشت)

مواد لازم
قارچ ۳ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه (یا نصف یک عدد قرص استاک گوشت)
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد دو قاشق غذاخوری
جوز هندی نوک قاشق چایخوری
آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل پخت

  1. کره را ذوب نموده و آرد را در آن تفت دهید.
  2. قارچ ها را در تابه ای جداگانه روی حرارت بگذارید تا آب بیاندازد و آب آن تمام گردد.
  3. سپس قارچ را به کره و آرد اضافه کنید و تفت دهید؛ بعد از آن ادویه ها را به مواد اضافه کنید.
  4. حال به آرامی آب گوشت را به تابه اضاقه کنید و اجازه دهید به غلطت مناسب برسد.

نکته: در صورتی که از قرص استاک استفاده می کنید، آن را در ۱ پیمانه آب ولرم حل کنید و به جای آب گوشت به مواد اضافه کنید.

۵٫ طرز تهیه سس قارچ با شیر

مواد لازم
قارچ خرد شده ۳ پیمانه
کره ۵۰ گرم
شیر ۲ پیمانه
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سفید و آویشن تازه (و یا هر ادویه دلخواه) به مقدار لازم

مراحل تهیه

  1. قارچ ها را بشویید و اسلایس کنید.
  2. کره را در تابه انداخته و اجازه دهید ذوب گردد؛ سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
  3. در این مرحله قارچ ها را به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.
  4. بعد از ۳ دقیقه تفت دادن، شیر، نمک، فلفل و آویشن را به سس اضافه کنید.
  5. پس از گذشت چند دقیقه که سس غلیظ و مزه دار شد، حرارت را خاموش کنید.

نوش جان…

۶٫ طرز تهیه سس قارچ با سرکه بالزامیک

مواد لازم
سیر رنده شده ۲ حبه
سرکه بالزامیک (یا سس ووستشیر) ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
قارچ خرد شده (اسلایس شده) ۱ پیمانه
خامه پر چرب نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

روش پخت

  1. روغن را در تابه ریخته و پس از گرم شدن، سیر را به آن اضافه کنید.
  2. بعد از ۱۰ ثانیه، قارچ ها را به تابه اضافه نموده و به مدت ۵-۶ دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. (حرارت پایین باعث خارج شدن آب میان بافتی قارچ می گردد.)
  3. حال خامه، نمک و فلفل و سرکه بالزامیک را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر اجازه دهید مواد به خوبی طعم بگیرند.
  4. سس خوشمزه شما آماده است.

راهنمای استفاده از انواع سس قارچ برای غذاها

در این قسمت به طور خلاصه، کاربرد هر کدام از سس های قارچ ذکر شده را ذکر خواهیم کرد:

سس قارچ برای همبرگر

اگر یک همبرگر خانگی لذیذ در خانه تهیه نموده اید، سس مخصوص برگر، می تواند سس قارچ با شیر و یا سس قارچ با استاک گوشت باشد. (دستور شماره ۴ و ۵). همچنین شما به هر یک از این دستورات می توانید مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید تا یک سس قارچ پنیری کش دار داشته باشید.

سس قارچ برای پاستا

در سرو انواع پاستا شما می توانید بنا به ذائقه خود از تمامی این سس ها بهره ببرید؛ اما سسی که بیشتر برای پاستاها مرسوم است، یک سس معطر مانند دستور شماره ۴ (یعنی سس با استاک گوشت) است که در آن از آویشن، آب گوشت و جوز هندی استفاده شده است.

سس قارچ برای استیک

استیک ها معمولا در کنار یک واحد نشاسته ای مانند پوره سیب زمینی و یک سس مخصوص قارچ سرو می شوند. شما می توانید از سس های شماره ۲، ۴ و ۶، در کنار استیک بهره ببرید؛ به خصوص سس لذیذ قارچ با سرکه بالزامیک که ترکیب طعمی شگفت آوری را رقم خواهد زد.

سس قارچ برای مرغ

معمولا سس های ساده قارچ، برای سرو در کنار مرغ مناسب تر هستند (دستورات شماره ۱ و ۵). البته اگر مرغ را به روشی ساده آب پز نموده اید، توصیه می کنیم از سس قارچ خامه ای بهره ببرید تا عطر دل انگیز سیر، غذای شما را طعم دار کند.

منبع: ستاره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 302 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 24 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.