آتی کاوان پارس طرز تهیه مرغ بوربن - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، امروز می خواهیم طرز تهیه مرغ بوربن که یک غذای خوشمزه چینی است را با دستوری بسیار ساده در اختیار شما قرار دهیم. این غذا اولین بار توسط یک سرآشپز چینی اختراع گردیده است. این سرآشپز در رستورانی در خیابان بوربن کار می کرد به همین دلیل این غذا با نام مرغ بوربن معروف شد. دستوری که در اختیار شما قرار گرفته است برای ۴ نفر مناسب است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و می توانید آن را در زمان کمی در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مرغ بوربن

  • ۱ کیلوگرم سینه مرغ، بدون استخوان
  • یک تا دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۱ حبه سیر خورد گردیده
  • یک چهارم قاشق چایی خوری زنجبیل
  • سه چهارم قاشق چایی خوری فلفل قرمز پودر گردیده
  • یک چهارم لیوان آب سیب
  • یک سوم لیوان شکر قهوه ای
  • ۲ قاشق غذا خوری سس کچاپ
  • ۱ قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • یک دوم لیوان آب
  • یک سوم لیوان سس سویا

طرز تهیه مرغ بوربن

روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. تکه های مرغ را درون تابه بریزید و آن را خوب تفت دهید تا رنگ آن کاملا تغییر کند. سپس مرغ ها را از تابه خارج کنید و آن را از روی حرارت بردارید.

سایر مواد را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا موادتان خوب با هم مخلوط شوند.

سپس مرغ ها را دوباره به تابه و سایر مواد اضافه کنید و کمی حرارت را زیاد کنید تا مایع جوش بخورد.

بعد از اینکه مایع جوشید حرارت گاز را کم کنید و مواد را به مدت ۲۰ دقیقه حین اینکه روی حرارت است مدام هم بزنید.

مرغ و مایع آن را به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید. این غذا را با برنج داغ سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 390 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها