آتی کاوان پارس طرز تهیه کیک زنجبیلی بخارپز - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، درست کردن این کیک خوشمزه و خوش عطر بسیار آسان است و مهم تر از همه این که نیازی به فر نداریم چون قرار است آن را با بخارپز آماده کنیم. کیک زنجبیلی بخارپز را با یاری دستور مرحله به مرحله زیر درست کنیم.

وسایل مورد احتیاج:

  • هم زن
  • کفگیر
  • الک
  • چنگال
  • چاقو
  • ترازو
  • بخارپز
  • ۴ عدد قالب رمکین

مواد مورد احتیاج برای ۴ نفر:

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۸۰ گرم آرد
  • ۶۰ گرم شکر
  • ۱ قاشق زنجبیل تازه
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • بکینگ پودر

زنجبیل را شسته و رنده کنید.

به اندازه ۲ سر انگشت بکینگ پودر داخل آرد بریزید و مخلوط نموده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها به شکل خمیری دربیاید.

۱/۳ شکر را اضافه کنید و هم بزنید. (شکر را در ۳ مرحله اضافه کنید)

به مدت ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.

با الک آرد را به مواد اضافه کنید.

سپس روغن و در آخر زنجبیل را اضافه کنید.

داخل قالب ها را با روغن چرب کنید و سه چهارم قالب ها را با مواد پر کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

زمانی که قالب ها را کنار گذاشته اید داخل بخارپز آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد.

بعد از اتمام ۱۰ دقیقه قالب ها را داخل بخارپز قراردهید.

به مدت ۱ دقیقه شعله را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کم کنید.

قبل از برداشتن درب بخارپز ۵ دقیقه صبر کنید.

با باز کردن درب بخارپز کیک های فنجانی را می بینید که کاملا پف نموده اند.

این کیک ساده را می توانید در دورهمی های دوستانه برای دوستان تان درست کنید.

اگر علاقه زیادی به طعم زنجبیل ندارید می توانید به جای زنجبیل از کاکائو یا لیمو بهره ببرید.

استفاده از مطالب خبرنگاران فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع، بلا مانع است.

منبع: بدونیم

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 423 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها