آتی کاوان پارس فراوری آنتی بیوتیک با بهره گیری از پروتئین هضم غذا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پژوهشگران ام.آی.تی در آنالیز اخیر خود دریافتند که می توان از نوعی پروتئین که در هضم غذا نقش دارد، آنتی بیوتیک فراوری کرد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از ام.آی.تی نیوز، بدن انسان، پپتیدهای ضدمیکروبی بسیاری فراوری می نماید که می توانند در از بین بردن عفونت، به سیستم ایمنی کمک نمایند.

پپتیدها، پلیمرهای کوچکی هستند که از به هم پیوستن اسیدهای آمینه با ترتیب معین و با پیوند پپتیدی تشکیل گردیده اند. دانشمندان در آنالیز این پپتیدها به عنوان آنتی بیوتیک های احتمالی، دریافتند پپتیدهای دیگر موجود در بدن انسان، می توانند اثرات ضدمیکروبی داشته باشند و احتمال کشف آنتی بیوتیک های جدید را افزایش دهند.

پژوهشگران دانشگاه ام.آی.تی(MIT) و دانشگاه فردریکو دوم ناپل(University of Naples Federico II) ایتالیا دریافتند که بخشی از پروتئین پپسین(pepsinogen) که آنزیمی برای هضم غذا در معده است، می تواند باکتری هایی مانند سالمونلا و اشریشیا کلی را از بین ببرد.

پژوهشگران معتقدند شاید با اصلاح این پپتیدها برای افزایش فعالیت ضدمیکروبی آنها، بتوان پپتیدهای ترکیبی ابداع کرد که در مقابل باکتری های مقاوم در برابر دارو، مانند آنتی بیوتیک عمل نمایند.

سزار دلا فونته نانز(Cesar de la Fuente-Nunez)، از پژوهشگران ام.آی.تی و نویسنده ارشد این پژوهش گفت: این پپتیدها، چارچوبی عالی برای مهندسی شدن دارند. در حال حاضر، ایده ما، استفاده از زیست شناسی ترکیبی برای اصلاح و فراوری بیشتر پپتیدهاست.

این پژوهش، در مجله ACS Synthetic Biology به چاپ رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 262 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.